Luistervoorbeeld

Voordat ze verdween

Auteur Lisa Gardner
Spreker Cystine Carreon
VertalerEls Franci-Ekeler
Speelduur 12u 37m 33s
€ 15,99

Beschrijving

Een voortrazende thriller over een vrouw die werkelijk alles zal doen om vermiste mensen te vinden die door de rest van de wereld zijn vergeten.

Frankie Elkin is een doodgewone vrouw, met een klein alcoholprobleem, en met meer spijt dan bezittingen. Maar ze doet wat niemand anders doet: zoeken naar vermiste personen die door de rest van de wereld zijn vergeten. Wanneer de politie de hoop opgeeft en de media geen interesse meer hebben, is het voor Frankie tijd om haar zoektocht te beginnen.
Een nieuwe zaak leidt haar naar een achterbuurt in Boston, waar Angelique Badeau, een Haïtiaanse tiener, maanden geleden verdween van school. Ze stuit op tegenwerking door de politie en het lijkt erop dat ze vragen stelt die niet beantwoord mogen worden. Maar Frankie laat zich niet stoppen, zelfs als dat betekent dat zij zelf binnenkort ook ineens kan verdwijnen.

Details

ImprintCargo
UitgeverBezige Bij b.v., Uitgeverij De
Publicatiedatum 24 februari 2022
ISBN 9789403178813
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 37m 33s
Bestandsgrootte 1040 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Lisa Gardner

Lisa Gardner, een pseudoniem van Lisa Baumgartner (1971), is een van de meest geprezen en succesvolle misdaadauteurs ter wereld. Ze wordt in dertig landen vertaald en verkocht meer dan 22 miljoen boeken. In 2012 stond ze met maar liefst drie titels tegelijk in de New York Times-bestsellerlijst. Lisa woont in New Hampshire met haar gezin.

Toon aanbod