De vreugde- en gelukclub
De vreugde- en gelukclub

De vreugde- en gelukclub

Speel je mee met de vreugde- en gelukclub? Vier vrouwen en hun moeders spelen wekelijks samen mahjong, een traditioneel Chinees bordspel, waar ook hun problemen en gevoelens besproken worden...

Auteur

Amy Tan

Spreker

Cystine Carreon

Vertaler

Heleen ten Holt

Speelduur

10 uur 56 min

€ 14,99

Beschrijving

Speel je mee met de vreugde- en gelukclub? Vier vrouwen en hun moeders spelen wekelijks samen mahjong, een traditioneel Chinees bordspel, waar ook hun problemen en gevoelens besproken worden. Maar als volwassen vrouw zit je niet altijd op het advies van je moeder te wachten. Al helemaal niet als zij jouw leven toch niet begrijpt. De vier moeders verhuisden in 1949 vanuit China naar San Francisco, terwijl hun dochters in Amerika zijn opgegroeid. Maar wanneer hun diepste geheimen boven (speel)tafel komen, kent één moeder haar dochter maar al te goed. De debuutroman van Amy Tan werd direct een Amerikaanse bestseller en werd in 1993 verfilmd.

Amy Tan (1952) is een Amerikaanse schrijfster van Chinese afkomst en is bekend van onder meer haar debuut ‘De vreugde- en gelukclub’ en ‘Vrouw van de keukengod’. In haar romans schrijft ze over complexe moeder-dochter relaties en over hoe het is om als kind van Chinese immigranten op te groeien in Amerika. Haar boeken zijn wereldwijd goed ontvangen. Zo stond ‘Vrouw van de keukengod’ maar liefst 38 weken in de New York Times bestsellerlijst en zijn haar werken in 35 talen vertaald. Haar debuutroman werd in 1993 verfilmd tot de succesvolle film ‘The Joy Luck Club’.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

21 oktober 2022

ISBN

9788726870305

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 56 min

Bestandsgrootte

453 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Amy Tan Bekijk alles

Vrouw van de keukengod
€ 16,99
De dochter van de heelmeester
€ 16,99

Meer spreker Cystine Carreon Bekijk alles

Dood spoor?

Dood spoor?

Henk Hardeman

€ 11,99
Op leven en dood

Op leven en dood

Henk Hardeman

€ 11,99
Niet te filmen!

Niet te filmen!

Henk Hardeman

€ 11,99
Waar we niet over praten
€ 15,99