Vrouw van de keukengod
Vrouw van de keukengod

Vrouw van de keukengod

Hoe vertel je je dochter over je eigen verborgen verleden? Winnie groeit op in een rijke familie in China. Haar hele leven wordt bepaald door haar familie en later door haar echtgenoot...

Auteur

Amy Tan

Spreker

Margareth van Slijpe

Vertaler

Eugène Dabekaussen

Speelduur

17 uur 40 min

€ 16,99

Beschrijving

Hoe vertel je je dochter over je eigen verborgen verleden? Winnie groeit op in een rijke familie in China. Haar hele leven wordt bepaald door haar familie en later door haar echtgenoot. Maar er gebeuren dingen die ze zelfs haar zus Helen niet toevertrouwt. Na de Tweede Wereldoorlog verhuist ze naar Amerika, waar ze bevalt van haar dochter Pearl. Zal het openbaren van het familiegeheim moeder en dochter dichter bij elkaar brengen? ‘Vrouw van de keukengod’ vertelt het ontroerende verhaal over sterke vrouwen, vriendschap en afkomst in het licht van de Chinese geschiedenis.
'Met De vrouw van de keukengod overtreft Amy Tan haar briljante debuutroman.' Haagsche courantAmy Tan (1952) is een Amerikaanse schrijfster van Chinese afkomst en is bekend van onder meer haar debuut ‘De vreugde- en gelukclub’ en ‘Vrouw van de keukengod’. In haar romans schrijft ze over complexe moeder-dochter relaties en over hoe het is om als kind van Chinese immigranten op te groeien in Amerika. Haar boeken zijn wereldwijd goed ontvangen. Zo stond ‘Vrouw van de keukengod’ maar liefst 38 weken in de New York Times-bestsellerlijst en zijn haar werken in 35 talen vertaald. Haar debuutroman werd in 1993 verfilmd tot de succesvolle film ‘The Joy Luck Club’.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

1 augustus 2022

ISBN

9788726870336

Taal

Nederlands

Speelduur

17 uur 40 min

Bestandsgrootte

743 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Amy Tan Bekijk alles

De vreugde- en gelukclub
€ 14,99
De dochter van de heelmeester
€ 16,99

Meer spreker Margareth van Slijpe Bekijk alles

De laatste vlucht

De laatste vlucht

Klaske Kassenberg

€ 16,95
Anne mijn Anne

Anne mijn Anne

Katja Gebbink

€ 16,95
Kwaad zaad

Kwaad zaad

Lineke Breukel

€ 16,95
In de ban van de zonde

In de ban van de zonde

Sylvia Harrisson

€ 16,95