De dochter van de heelmeester
De dochter van de heelmeester

De dochter van de heelmeester

In ‘De dochter van de heelmeester’ schetst Amy Tan een bewogen familiegeschiedenis die op ontroerende wijze laat zien hoe belangrijk het is om je eigen verleden te kennen...

Auteur

Amy Tan

Sprekers

Laiying Wang, Margareth van Slijpe

Vertaler

Peter Abelsen

Speelduur

13 uur 11 min

€ 16,99

Beschrijving

In ‘De dochter van de heelmeester’ schetst Amy Tan een bewogen familiegeschiedenis die op ontroerende wijze laat zien hoe belangrijk het is om je eigen verleden te kennen. Ruth, een Chinees-Amerikaanse vrouw in de veertig, zorgt voor haar dementerende moeder. Ze heeft haar dochter nooit over haar verleden verteld. Waarom ze plotseling naar Amerika vertrok, is voor Ruth een raadsel. Maar op een dag vindt ze de aantekeningen van haar moeder waarin ze haar levensverhaal heeft opgeschreven. Eindelijk krijgt Ruth de langverwachte antwoorden op haar vragen en leert ze haar moeder kennen. Waar komt ze vandaan en hoe moet ze nu verder met haar leven?

Amy Tan (1952) is een Amerikaanse schrijfster van Chinese afkomst en is bekend van onder meer haar debuut ‘De vreugde- en gelukclub’ en ‘Vrouw van de keukengod’. In haar romans schrijft ze over complexe moeder-dochter relaties en over hoe het is om als kind van Chinese immigranten op te groeien in Amerika. Haar boeken zijn wereldwijd goed ontvangen. Zo stond ‘Vrouw van de keukengod’ maar liefst 38 weken in de New York Times bestsellerlijst en zijn haar werken in 35 talen vertaald. Haar debuutroman werd in 1993 verfilmd tot de succesvolle film ‘The Joy Luck Club’.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

17 januari 2022

ISBN

9788726870299

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 11 min

Bestandsgrootte

548 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Amy Tan Bekijk alles

De vreugde- en gelukclub
€ 14,99
Vrouw van de keukengod
€ 16,99

Meer spreker Margareth van Slijpe Bekijk alles

De laatste vlucht

De laatste vlucht

Klaske Kassenberg

€ 16,95
Anne mijn Anne

Anne mijn Anne

Katja Gebbink

€ 16,95
Aanbieding Kwaad zaad

Kwaad zaad

Lineke Breukel

€ 7,95 € 7,95
In de ban van de zonde

In de ban van de zonde

Sylvia Harrisson

€ 16,95