Luistervoorbeeld

Hoog spel

Auteur Marijke Verhoeven
Spreker Hymke de Vries
Speelduur 1u 28m 41s
€ 2,99

Beschrijving

Masseuse Eva verdient stiekem wat extra geld door mannen een 'happy ending' te geven. Zo betaalt ze de verzorging voor haar demente moeder. Wanneer ze op een avond haar telefoon is vergeten bij adviseur van het ministerie Hugo van Acker, een van haar 'klanten', gaat ze samen met haar vriend terug om deze op te halen. Maar Hugo blijkt vermoord en de daders lopen nog rond in zijn huis...

Details

ImprintDe Verhalenfabriek
UitgeverDe Crime Compagnie
Publicatiedatum 10 februari 2021
ISBN 9789461095350
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 28m 41s
Bestandsgrootte 81 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marijke Verhoeven

Marijke Verhoeven (1967) werkte in de evenementenorganisatie voordat zij besloot fulltime te gaan schrijven. Op 1 juli 2015 verschijnt via Uitgeverij De Crime Compagnie de erotische thriller Zomerhitte.

In 2012 debuteerde Marijke bij Uitgeverij Elikser met de thriller Onder invloed. Hierna volgden Onder mijn huid en Onderschat. De boeken van Marijke kenmerken zich door een verrassende combinatie van spanning, liefde en romantiek.

Inspiratie vindt Marijke vooral in haar directe omgeving, maar haalt ze ook uit muziek, haar hobby koken en uit haar passie voor Denemarken. Met haar man en kinderen woont Marijke dicht bij Groningen.

Toon aanbod