Luistervoorbeeld

Zwangerschapsbox

Complete serie met Zwangerschapsyoga, Babymassage en Dorische Tempelmuziek
SerieYoga zwangerschapsbox
Auteur Fred van Beek, Johan Onvlee
Voorlezer Fred van Beek
Speelduur 3u 27m 19s
€ 19,99

Beschrijving

Zwanger zijn, bevallen en moeder zijn, zijn te vergelijken met topsport: De lange weg van de zwangerschap leidt tot het leveren van de topprestatie: De bevalling. Vaak is dat niet gemakkelijk, maar je weet dat er een prachtige overwinning in het verschiet ligt! En als je kind er is, dan doe je alles om het te geven wat het nodig heeft. De drie luisterboeken in deze box zijn een steun en toeverlaat voor de aanstaande èn de nieuwe moeder!

Yoga voor de zwangerschap leert je te reageren op de signalen die je lichaam geeft en werkt in op spierspanningen en blokkades. Ze bereiden je voor op een gemakkelijker bevalling en een vlotter herstelproces.

Babymassage is voor vader, moeder en kind een heerlijke manier om elkaar beter te leren kennen. De overgang van de veilige, warme baarmoeder naar de wereld met andere geluiden, temperatuur en aanrakingen is voor de baby een ingrijpende verandering. Massage en liefdevolle aanraking helpen het kind zich bewust te worden van zijn of haar lichaam en zich welkom, veilig en geliefd te voelen.

Veel baby's zijn na de geboorte onrustig en huilerig. Dat is voor de andere gezinsleden vaak een grote belasting. Dorische Tempelmuziek is bij uitstek geschikt om onrustige of huilerige baby's af te leiden en rustig te maken. De klanken van harp en panfluit zijn voor pasgeborenen bijzonder prettig.

Inhoud
Deel 1: Yoga - Voor de Zwangerschap
Deel 2: Yoga - Eenvoudige Babymassage
Deel 3: Dorische Tempelmuziek

De delen zijn ook afzonderlijk te bestellen.

Details

UitgeverWamsenzo
Publicatiedatum 2 december 2010
ISBN 9789461494948
Taal Nederlands
Speelduur 3u 27m 19s
Bestandsgrootte 185 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Fred van Beek
Fred van Beek

Fred van Beek (1930) was, in zijn hoedanigheid als specialist in een aantal soorten massage, lymphedrainage, reflexologie en acupressuur, als gediplomeerd yoga-, ademhalings- en ontspanningsdocent en als deskundige op het gebied van reform- en healthfood en fythotherapie tussen 1971 en 1992 verbonden aan het Nationaal Ballet. Al voor en ook tijdens die periode stichtte en leidde hij het ‘Reformhuis van de Bond voor Natuurgeneeswijze’, het ‘Genootschap voor Reflexologie’ en het ‘Genootschap ter Bevordering Onderzoek Oosterse en Westerse Massagetechnieken’, en maakte hij voor de NOS-radio het dagelijkse programma Even op adem komen met Fred van Beek. Sedert 1965 leidt hij in zijn groepspraktijk yoga- en ontspanningsdocenten op.

In 1992 verscheen zijn boek Even op adem komen, dat aan de 5e druk toe is (15.000 exemplaren). In 1994 startte hij workshops voor internationale bedrijven. In 1996 maakte hij met Chris Hinze de cd Adempauze. Naast zijn opleidingspraktijk voor docenten en de workshops voor bedrijven geeft Fred van Beek cursussen in meditatie, ademhalingstechniek en massage.

Toon aanbod