Luistervoorbeeld
€ 8,25

Beschrijving

Mediteren, visualiseren, stilte creëren hoeft helemaal geen tijd te kosten. In dit luisterboek Power Moments tref je acht 5 minuten meditaties aan. Als je even vijf minuten over hebt zet je dit luisterboek op en kan je heerlijk een paar minuten mediteren. Het luisterboek is gemaakt door een aantal deskundige trainers op dit gebied zoals Mensendieck en ontspanningstherapeut Ulrike Hartung, Gezinscoach Sylvia Roosendaal, Yoga en adem goeroe Fred van Beek, en zelfontwikkelingstrainer Willem Jan van de Wetering.

De 5 minuten meditaties (waarvan er enkele zo’n zeven minuten duren trouwens) hebben alle acht een eigen thema.

Inhoud
Ochtend
De morgen begint. Het is de eerste stap in een nieuwe dag. Deze meditatie geeft je een power moment in de vroege ochtend. Maak er gebruik van en je begint je dag goed.

Verander je stemming
Het is vaak heel moeilijk om uit een bepaalde stemming te stappen. Je zit in een proces en het duurt vaak lang om eruit te komen. Yoga en Ademhalingsdeskundige Fred van Beek neemt je mee om door ademhalings en meditatietechnieken binnen 5 minuten je stemming totaal te veranderen. In die korte tijd voel je je helemaal anders en kan je genieten van je levensenergie.

Aarden
Aarden is je verbinden met de aarde. Deze oefening kan je doen als je voelt dat je gaat zweven, als je onsamenhangend denkt en geraakt wordt door de dingen die gebeuren. Je gaat zitten en zet dit stuk van de CD op en je bent in een paar minuten helemaal geaard.

Verbinding
Verbinding maken met een ander is de essentie van een perfecte relatie en een goede communicatie. Je werkelijk kunnen verbinden is echter veel moeilijker dan je denkt. Het is zaak om je vooral te kunnen verbinden met jezelf, om van daaruit de verbinding met een ander te maken. Deze track nodigt je uit om je nu werkelijk te verbinden.

Vergeving
Een diepe (iets langere) meditatie is vergeving. Er is zoveel om te vergeven. We zeggen het vaak wel dat we vergeven, maar menen het minstens zo vaak niet. Deze meditatie neemt je mee naar binnen om vanuit je diepe zelf werkelijk te vergeven en vrij te zijn van datgene dat jouw nu nog tegenhoudt om verder te kunnen in liefde en acceptatie.

Even op adem komen
Adem is het belangrijkste instrument dat we hebben. We kunnen niet zonder. Het is zo gewoon geworden dat we er nooit over nadenken. We doen het gewoon. Fred van Beek laat je ervaren dat je heel veel meer kunt met je adem. Je kunt rust creëren in een drukke dag, je kunt ontspannen worden, liefde ervaren, contact maken met je diepere zelf. Met behulp van twee oefeningen word je helemaal relaxt en ervaar je de kracht in jezelf.

Ruimte
Ruimte geeft aan dat je ruimte kan creëren. Als je iets wilt creëren, als je iets wilt laten ontstaan of wilt laten groeien zal er ruimte moeten zijn. Als jij vol zit kan er niets gebeuren want er is geen ruimte. Zit je hoofd vol, dan is er geen ruimte voor nieuwe ideeën. Zit je vol emoties, dan is er geen ruimte voor rust. Deze meditatie laat ruimte ontstaan.

Reinigen
Reinigen is een thema dat je meeneemt om je geest te reinigen van negativiteit, maar ook om je hele systeem vrij te maken van negatieve invloeden.

Details

ImprintGVMedia
UitgeverGVMedia, Stichting
Publicatiedatum 9 augustus 2014
ISBN 9789055992829
Taal Nederlands
Soort audioMuziek
Speelduur 53m 42s
Bestandsgrootte 51 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Sylvia Roosendaal

Sylvia Roosendaal is auteur van de boeken Mam heb jij dat nou ook?, Een moeilijk kind, of een kind dat het moeilijk heeft en mede-auteur van het boek All in One, de zoektocht naar je diepere zelf. Daarnaast heeft ze een praktijk voor ouders en hun (innerlijke) kinderen en geeft ze de opleiding Gezins- en Kindercoach en diverse workshops rondom het Innerlijke Kind.

Toon aanbod