Luistervoorbeeld

Een brogge van glas

Auteur Johan Veenstra
Voorlezer Johan Veenstra
Speelduur 5u 20m 2s
€ 7,50

Beschrijving

Een peer weken nao et wegraken van zien moeder kwam Johan Veenstra eerst an de weet wie zijn vader was en ontdekte hi'j dat hi'j in halfbreur hadde. Tien jaor later hat hi'j dat gegeven verwarkt in zien vierde roman Een brogge van glas. Et boek begint as de schriever een brief an die onbekende breur schrift en de spannende vraoge is dan as en hoe daor op reageerd wodden zal. In tussentied beschrift Veenstra mit grote eupenheid fragmenten uut zien leven. Et opgruuien in een klein Stellingwarfs dörp daor alleman mekeer kende. Een dorp dat allange niet meer bestaot. Et verlangen naor genegenhied en geburgenhied, de tere dingen van et leven daor as niet over praot wodden kon. En... een liefde die geheim blieven moet.

Mit Een brogge van glas het Johan Veenstra een indrokwekkend en ontroerend boek schreven dat ongetwiefeld op een protte lezers grote indrok maeken zal.

Mei tank oan Omrop Fryslân radio.

Details

ImprintStellingwarver schrieversrondte
UitgeverAudiofrysk
Publicatiedatum 19 december 2008
ISBN 9789461495020
Taal Fries
Speelduur 5u 20m 2s
Bestandsgrootte 295 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Johan Veenstra
Johan Veenstra

Johan Veenstra is op 6 jannewaori 1946 geboren in Wolvege. Hi’j het zien hiele leven in Ni’jhooltpae woond. In 1971 is hi’j mit zien schrieveri’je in et Stellingwarfs uut aende zet. Hi’j schreef sund die tied romans, verhaele- en dichtbundels. Hi’j het ok een protte bi’jdregen leverd veur verschillende kraanten en tiedschriften. Negen jaor laank schreef en sprak hi’j kollums (dè bekende Stellingwarver Stiekelstokkies) veur de regionaole radio Omrop Fryslân. Johan Veenstra schrift now kollums in de Leeuwarder Courant. Al meer as vuventwintighonderd keer het hi’j veur verschillende verienings en aandere bi’jienkomsten veurdrachten hullen uut eigen wark.

Toon aanbod