Luistervoorbeeld

The little knights

Auteur Agostino Traini
Voorlezer Maria Bayliss
Speelduur 15m 29s
€ 0,00

Beschrijving

Engelstalig verhaal.

De koning en de ridders hebben niets meer te doen nu er geen draken en vijanden meer te overwinnen zijn. Heel saai is hun leven nu, tot de koning op een dag in de rij voor de kassa van de supermarkt ruzie krijgt met een heks. Woedend tovert zij iedereen zo klein als een blikje cola! Wat nu? Een verrassend en kleurrijk verhaal.

Voorleesboek vanaf 5 jaar.

Dit gratis luisterboek is aangeboden door uitgeverij Tutti. Bezoek hun website onder andere voor het bijbehorende, leuk geillustreerde, tweetalige voorleesboek De kleine ridders (ISBN 9789490139032)

Details

UitgeverTutti
Publicatiedatum 2 mei 2011
ISBN 9789461495877
Taal Engels
Speelduur 15m 29s
Bestandsgrootte 21 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'De levenslust spat van dit vrolijke verhaal in twee talen.'(J/M)

'[...] een toegankelijke methode om kinderen Engelse woorden te leren.' (NBD/Biblion).

'Kostelijk en verfrissend sprookje.' (Peuterplace)

'Een aandoenlijk 'sprookjes' verhaal over een koning en zijn volk die zich ongelukkig en nutteloos voelen. [...] Een prachtig verhaal [...] Dit boek heb ik samen met mijn kinderen in een keer helemaal uitgelezen. Ze vonden het vooral erg leuk in het Engels.' (Jojanneke Huiman, lezeres via Manuscripta)

Over de auteur
Agostino Traini

Agostino Traini (1961) is de schrijver en illustrator van De kleine ridders. Hij woont en werkt in Rome. Hij heeft veel kinderboeken geschreven en geïllustreerd. Ook ontwerpt hij originele houten meubels en speelgoed.

Toon aanbod