Luistervoorbeeld

Drie sprookjes

Vertellingen met muziek
Auteur Kees van Wanrooij
Spreker Kees van Wanrooij
Speelduur 55m 39s
€ 9,95

Beschrijving

Meesterverteller Kees van Wanrooij heeft met muzikant Patrick Westendorp een prachtig luisterboek gemaakt. Op deze uitgave staan drie minder bekende sprookjes uit Europa.

Allereerst het spannende verhaal van Ferdinand die vele avonturen meemaakt eer hij zijn prinsesje definitief in de armen kan sluiten. Daarna het hilarische Timothy O'Leary wiens moeder zo arm was dat ze geen kleding kon kopen en hem in de warme as moest rollen om hem te verwarmen. Deze armoedzaaier schopt het toch maar mooi tot prins... hoe dat kan? En tot slot een verhaal waar je honger van krijgt: Magere Hans, die in opdracht van zijn strenge en gierige meester een varken aan het spit moet roosteren. Je ruikt en proeft in dit verhaal haast het sissende en knapperige vlees. Prachtig verteld en ondersteund door de klanken van Indiaase instrumenten.

Details

UitgeverRojewolf.nl
Publicatiedatum 14 juli 2011
ISBN 9789461495921
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 55m 39s
Bestandsgrootte 67 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Kees van Wanrooij

Kees van Wanrooij (1959), geboren te Breda en opgegroeid in Made een dorpje in Brabant, te midden van de weilanden, koeien en verhalen over botersmokkelaars in de Biesbosch.

Na de mavo in de verpleging gegaan en in die tijd ook gegrepen door het amateurtoneel. Vandaaruit als professioneel verhalenverteller en acteur aan de slag gegaan met monologen van o.a. Dario Fo en Jan Arends.

Hij bezocht de opleiding Method Acting in Gent en rondde onlangs nog de basisopleiding Scenarioschrijven af aan de Scriptschool in Amsterdam onder auspiciën van oa Moniek Kramer en Henk Burger.

Toon aanbod