Ik zie het
Ik zie het

Ik zie het

Energetisch coachen

Deze combinatie van luisterboek en e-boek is een eenvoudig werkboek en naslagwerk voor het spelen met je eigen intuïtie en je aura- en chakra-energie.

Auteur

Peter Toonen

Spreker

Peter Toonen

Speelduur

1 uur 9 min

€ 13,55

Beschrijving

Deze combinatie van luisterboek en e-boek (pdf) is een eenvoudig werkboek en naslagwerk voor het spelen met je eigen intuïtie en je aura- en chakra-energie.

Het onderscheidt zich van de vele andere boeken die er op dit gebied al zijn door zijn eenvoud en beknoptheid. Het is ontdaan van ingewikkelde uitleg en uitgebreide achtergrondinformatie, en de boodschap is simpel: energie kun je gewoon leren waarnemen.

Het praktisch werken met de fijnstoffelijke materie van de aura en de chakra’s – van jezelf of een ander levend wezen – leer je vooral via ervaringen. Het credo is dan ook: lezen, luisteren, voelen en aan de slag ermee!

Ik zie het reikt je de basisinformatie aan die je nodig hebt om op een verantwoorde manier met aura- en chakra-energie te kunnen werken en biedt een heleboel oefeningen om vrijwel direct met het werken met aura- en chakra-energie aan de slag te gaan.

Peter Toonen leert je werken met vijf basistechnieken voor het verhogen van je helderheid en bewustzijn, zodat je meer inzicht kunt krijgen in wie jij werkelijk bent of wilt zijn door je helderziende waarneming te ontwikkelen en in eigendom te nemen. Je leert je intuïtie gebruiken, je leert jezelf energetisch te coachen en Peter geeft je nuttige informatie over een aantal belangrijke begrippen uit het veld van energetisch werken. Als extraatje reikt hij je een techniek aan om je chakra’s in balans te brengen.

Inhoud e-boek (pdf)
Een stukje geschiedenis
Voorbereiding op het werken met de vijf basistechnieken
De vijf basistechnieken
Energetisch werken – een aantal begrippen
Extra: chakra’s balanceren

Inhoud luisterboek
Energiestroom meditatie
10 Punten meditatie
Energiestroming

Details

Imprint

GVMedia

Uitgever

GVMedia, Stichting

Publicatiedatum

29 september 2012

ISBN

9789461497277

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 9 min

Bestandsgrootte

66 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Peter Toonen (1958) is in ons land dé kenner van de Maya kalenders, hij studeerde andragogie aan de Rijksuniversiteit in Utrecht en heeft al meer dan 18 jaar een praktijk in personal coaching, aurareading en heling.

Hij schreef vijf boeken over de kalenders van de natuurlijke tijd en is vooral gespecialiseerd in de betekenis daarvan op ons dagelijks leven. Hij ontwikkelde tevens de opleiding tot Energetisch Coach bij onze Academy. Een bevlogen schrijver en geniaal deskundige, die eigenlijk zoveel weet over zijn vakgebied, dat hij zijn uitgever soms voor dilemma’s stelt over op welke wijze zijn vakkennis vertaald kan worden in een helder geschreven boek.

“Als ik alles wat ik in mijn leven doe en heb gedaan, afstrip tot zijn kern, dan ben ik in de eerste plaats een verteller, iemand die met woorden en beelden het onzichtbare zichtbaar wil maken.”

Peter geeft regelmatig lezingen en workshops in binnen- en buitenland. Kijk op zijn website voor een actueel overzicht van zijn agenda.

Via de website van Peter is het mogelijk een uitgebreide galactische signatuur te laten maken. Je galactische signatuur is een profiel van je zielenpad, oftewel je levensweg. Het is een weergave van potentiële energie volgens de Dreamspell kalender, de universele versie van de Tzolkin, de duizenden jaren oude heilige kalender van de Maya’s.

Meer spreker Peter Toonen Bekijk alles

Peter den Haring en Peter Toonen
€ 2,49