Luistervoorbeeld

Vuurgeest

Je bent dood. Je denkt dat je leeft, maar je bestaat niet.
Auteur Jack Lance
Spreker Anneke Blokhuis
Speelduur 7u 57m 15s
€ 11,95

Beschrijving

Jason Evans is het altijd voor de wind gegaan. Hij heeft een vrouw, Kayla, die van hem houdt; een goede baan en veel vrienden.

Niets staat zijn geluk in de weg, tot een onbekende vijand hem vreemde foto’s stuurt. Die tonen een begraafplaats. Achterop de polaroid is een onheilspellende en verbijsterende boodschap geschreven.

‘Jij bent dood. Je denkt dat je leeft, maar je bestaat niet...’

Spoedig merkt Jason dat zijn leven heel anders is als hij altijd gedacht heeft. Hij begint een ongelooflijke speurtocht.
Het zoeken naar zijn eigen graf...

De Nederlandse auteur Jack Lance is met deze bloedstollende thriller internationaal doorgebroken. Vuurgeest verschijnt in Englse, Duitse en Tsjechische vertaling in verschillende landen.

Details

ImprintSuspense Publishing
UitgeverLance
Publicatiedatum 21 december 2011
ISBN 9789461497451
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 57m 15s
Bestandsgrootte 244 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Spanningsniveau komt bovengemiddeld!' (SFTerra)

'Een echte pageturner' (Veronica Magazine)Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jack Lance

Jack Lance (pseudoniem van Ron Puyn, 1967) heeft verschillende mysterieuze thrillers en korte spannende (horror)verhalen geschreven. Meer dan 100.000 exemplaren van zijn boeken zijn verkocht in Nederland en Vlaanderen alleen.

Zijn boeken verschijnen in momenteel dertien talen: in het Nederlands, Duits, Frans, Tsjechisch, Spaans, Pools, Servisch, Bulgaars, Hebreeuws, Indonesisch, Roemeens, Engels en Russisch. Dit betekent dat Jacks werk in een groot deel van Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en in Azië te lezen is.

Jacks novelle Nachtogen, het titelverhaal in de gelijknamige verhalenbundel, is verfilmd in Hollywood, Verenigde Staten. De lange speelfilm van ongeveer 90 minuten, getiteld Night Eyes, zal eind 2013 of begin 2014 in Amerika in première gaan, later wereldwijd. Eerder al werd een ander kortverhaal van Jack verfilmd, Tikken. Hiervan werd ook een theatervoorstelling gemaakt.

Jack maakt geen geheim van zijn voorliefde voor het werk van Stephen King en Dean Koontz. Sommige recensenten noemen hem de Nederlandse Stephen King.

Jack begon zijn carrière als journalist. Hij schreef voor enkele landelijke bladen, vooral over paranormale verschijnselen en wonderlijke fenomenen. Hij bundelde zijn gepubliceerde artikelen, onder zijn eigen naam Ron Puyn, in Wonderlijk maar waar.

Toon aanbod