Luistervoorbeeld

Grounding Meditatie 30 minuten (gesloten)

Auteur Ken Mellor
Spreker Joop Keesmaat
Speelduur 28m 57s
€ 12,85

Beschrijving

Deze meditatie versterkt je bewustzijn gericht op “IK BEN hier-en-nu”. Het helpt je gedachten en gevoelens te integreren. Deze meditatie ondersteunt het proces van het loslaten van thema’s uit je verleden en het open en kalm tegemoet treden van de toekomst. De ontspanning helpt je angst en onrust los te laten en je met een open houding in contact met je omgeving te brengen. Het is een zeer krachtige meditatie met verreikende gevolgen voor mensen die hem regelmatig gebruiken.

Deze meditatie duurt 30 minuten en brengt je daarna terug in je actieve bewustzijn zodat je je taken direct daarna op kan pakken.

Details

UitgeverP.R.O consult
Publicatiedatum 13 januari 2013
ISBN 9789461900234
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 28m 57s
Bestandsgrootte 27 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Ken Mellor

Ken Mellor (1942) is werkzaam in Melbourne Australië. Hij heeft samen met Eric Shiff in 1980 de Eric Berne Memorial Scientific Award ontvangen voor hun werk over miskenning en herdefiniëren. Hij schrijft artikelen en boeken over Psychotherapie en spiritualiteit en hij onderwijst meditatie en spirituele praktijk aan bedrijven, scholen en andere instellingen. Ken is meester in meditatie en Reiki. Hij is continu op zoek naar nieuwe benaderingen om de grote kwaliteiten die de mens beschikbaar heeft, toegankelijk te maken.

Toon aanbod