Vanzelf Genezen
Vanzelf Genezen

Vanzelf Genezen

de logica van ons lichaam

Vanzelf Genezen gaat vanzelf als de patiënt met zijn klachten aan de slag gaat.

Auteurs

Jes Schalkwijk, Gerard Mesman

Spreker

Petra Valpoort

Speelduur

5 uur 18 min

€ 19,95

Beschrijving

Vanzelf Genezen biedt een totaal nieuw concept, waarin lichaamstaal, biochemie, biofysica, verstand, ziel, chi en mu op een logische wijze met elkaar verbonden worden. Een concept waarin het meest verfijnde meetinstrument de hoofdrol speelt in de diagnose: ons gevoel. Een concept dat zo laagdrempelig is, dat iedereen er direct mee aan de slag kan. Patiënt en arts.

Vanzelf Genezen is de weerslag van tientallen jaren zoeken, proberen en puzzelen om te komen tot antwoorden op geneeskundige vragen die niet beantwoord konden worden. Het is een beredeneerde combinatie van oosterse en westerse geneeskunde. Een combinatie van traditie en moderne wetenschappelijke kennis, waarin alles begint met een vitale spijsvertering.

Arts Jes Schalkwijk breekt in dit boek een lans voor ons zelfregulerend vermogen. Ons lichaam weet perfect hoe het moet herstellen. De rol van de arts is bescheiden en zou zich in de meeste gevallen moeten beperken tot het adviseren en coachen van patiënten. De patiënt wacht niet meer af, maar ondersteunt actief zijn zelfregulerend vermogen. Hij doet dat door zijn leef- en eetwijze aan te laten sluiten bij zijn eigen unieke fysieke en geestelijke gesteldheid. Luisteren naar de eigen lichaamstaal is daarbij het noodzakelijke startpunt.

Vanzelf Genezen maakt ons weer autonoom en verantwoordelijk. Zelf aan de slag om te zorgen dat klachten draaglijk worden en dat herstel inzicht geeft. Zelf aan de slag omdat het om jezelf gaat.

Details

Imprint

LuisterEffect

Uitgever

ClusterEffect - LuisterEffect

Publicatiedatum

22 juli 2019

ISBN

9789462172029

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 18 min

Bestandsgrootte

438 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur


Meer spreker Petra Valpoort Bekijk alles

Wie ben IK?

Wie ben IK?

Eunice Anita

€ 2,99
Kan ik meer bereiken in het leven?

Kan ik meer bereiken in het leven?

Duvilène Pieter, Eunice Anita

€ 3,99