Kan ik meer bereiken in het leven?
Kan ik meer bereiken in het leven?

Kan ik meer bereiken in het leven?

Het bijstaan van mannen en vrouwen in het herontdekken van hun doel in het leven

Weet jij nog wat jouw doel is in het leven? Handel je op manieren die het voor jou makkelijker maken om jouw doel te bereiken?

Serie

MIJN DOEL deel 1

Auteurs

Duvilène Pieter, Eunice Anita

Spreker

Petra Valpoort

Speelduur

0 uur 47 min

€ 3,99

Beschrijving

Kan ik meer in het leven bereiken, is een vraag die van tijd tot tijd in iemands gedachten opkomt. Meer bereiken is zeker mogelijk. Kinderen van God kunnen alle dingen doen door Christus die hen versterkt. Beperk jezelf niet in wat je kunt bereiken, want je bent geschapen om in alle gebieden van het leven te zegevieren.

SERIE - MIJN DOEL
Geïnspireerd door de Heilige Geest om jou, jouw naasten en generaties te zegenen.
Lees ze, mediteer over de onderwerpen en herontdek vreugde, hoop en vrede zoals de Heer ze voor jou heeft bestemd vanaf het begin van de schepping. De boekjes bevatten gebeden voor de specifieke onderwerpen die worden behandeld, om jou te assisteren tijdens jouw gebed.

Details

Imprint

Highly Favored Publishing

Uitgever

Highly Favored Publishing

Publicatiedatum

6 december 2019

ISBN

9789492266262

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 47 min

Bestandsgrootte

66 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Duvilène Pieter is een Professional met een Masterdiploma in Bedrijfswetenschappen en een Bachelorsdiploma in Elektrotechniek. Ze is een Professional die gelooft in God en zegt: "Here, hier ben ik, moge Uw wil geschiede in mijn leven". In haar carrière ervoer ze tegenslagen als zijnde een vrouw in een "mannenwereld", maar de tegenslagen konden haar niet beroven van haar vastberadenheid om meer te bereiken in het leven.Eunice Anita is een Professional met een Masterdiploma in Accounting. Ze is zich ervan bewust dat haar leven niet was begonnen bij het punt van het hebben van een Masterdiploma. Om dit te bereiken, moest ze hard werken en vaardigheden ontwikkelen op verschillende gebieden van het leven. Naar gelang ze opgroeide, leerde ze om haar reis van het meer bereiken in het leven, natuurlijk en geestelijk, te waarderen.

Meer auteur Eunice Anita Bekijk alles

Wie ben IK?

Wie ben IK?

Eunice Anita

€ 2,99

Meer spreker Petra Valpoort Bekijk alles

Wie ben IK?

Wie ben IK?

Eunice Anita

€ 2,99
Vanzelf Genezen

Vanzelf Genezen

Jes Schalkwijk, Gerard Mesman

€ 19,95