De Saraceense samenzwering
De Saraceense samenzwering

De Saraceense samenzwering

Actiethriller

Een zinderende spionage-thriller

Auteur

Era Richmen

Spreker

Jöran Aerns

Speelduur

8 uur 13 min

€ 17,95

Beschrijving

Uit de kerncentrales van Iran zijn splijtstofstaven ontvreemd. Israël en de Verenigde Staten voelen zich hierdoor ernstig bedreigd. Zozeer zelfs dat de Israëlische regering overweegt de Iraanse kerncentrales te bombarderen.

Geheim agent Jim Matteos wordt belast met het onderzoek naar de verdwenen splijtstofstaven. In Iran ontmoet hij Soraya, een vrouw die beweert over belangrijke informatie te beschikken. De splijtstofstaven zouden in het bezit zijn van een onbekende groepering. Op het moment dat ze overeenstemming bereiken over de voorwaarden waaronder Soraya haar informatie prijsgeeft, vindt er een verschrikkelijke aanslag plaats. Meerdere aanslagen volgen. Niemand eist de verantwoordelijkheid voor de terreurdaden op en vreemd genoeg zijn bij geen van de aanslagen splijtstofstaven ingezet. Het enige aanknopingspunt voor de CIA zijn de mysterieuze codes die steeds door de daders op de plaats van de aanslagen worden achtergelaten. De boodschappers van het kwaad werken toe naar een laatste, ultieme aanslag.

Details

Imprint

LuisterEffect

Uitgever

ClusterEffect - LuisterEffect

Publicatiedatum

3 augustus 2019

ISBN

9789462172074

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 13 min

Bestandsgrootte

678 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Eric Bakker (rechts op de foto), geboren in Amsterdam, is na het Gymnasium zijn maatschappelijke carrière begonnen in de vastgoedsector. In die branche heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed en is hij, inmiddels als zelfstandig ondernemer, nog steeds werkzaam.

Herman Zandstra (links op de foto), geboren in Hengelo (O), is van origine bedrijfskundige en heeft diverse managementfuncties vervuld op het gebied van Personeel & Organisatie. Momenteel is hij o.a. werkzaam als Hoofd Jeugdopleiding bij voetbalclub RCL te Leiderdorp.

Beiden hebben een MBA-Masters opleiding gevolgd, Herman is in 1998 afgestudeerd en Eric (cum-laude) in 2009.

Eric en Herman zijn, naast vrienden, ook oud-collega’s. Afzonderlijk van elkaar hadden ze de wens ooit een boek te schrijven. Onder het genot van een glas wijn werd in een café in Haarlem besloten dit samen te gaan doen. Het schrijversduo, met het niet geheime pseudoniem, Era Richmen (een anagram van hun voornamen), was geboren.

Meer auteur Era Richmen Bekijk alles

Onder druk

Onder druk

Karin Hazendonk, Marjo de Vroed

€ 14,95
De paarse engel

De paarse engel

Era Richmen

€ 16,95

Meer spreker Jöran Aerns Bekijk alles

Banden met Bouterse

Banden met Bouterse

Thon Schreuders

€ 16,95
Een andere waarheid

Een andere waarheid

Gerard Nanne

€ 17,95