Luistervoorbeeld

Regisseer jouw eigen leven

De weg naar een waardevol en gelukkig bestaan
Auteur Milan Somers
Voorlezer Mike de Wolf
Speelduur 5u 0m 16s
€ 19,95

Beschrijving

Jij bent de regisseur van je eigen levensverhaal. Jij bepaalt hoe je je voelt en wat je van je leven maakt. Dit luisterboek is een inspiratiebron om je leven te veranderen zoals jij dat wilt. Ga de uitdaging aan en kies voor persoonlijke groei!

Het luisterboek geeft je niet alleen handreikingen hoe je een waardevol leven kunt leiden, het bevat veel (persoonlijke) voorbeelden en oefeningen die je kunt doen om het maximale uit jezelf en het leven te halen. De oefeningen zijn direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Dan herken je oude patronen en ben je in staat deze te doorbreken. Je boort je maximale potentieel aan. Zo bouw je vanuit je regisseursrol verder aan je levensverhaal en ervaar je als de hoofdrolspeler direct de positieve effecten.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 1 oktober 2019
ISBN 9789462172296
Taal Nederlands
Speelduur 5u 0m 16s
Bestandsgrootte 412 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Milan Somers

Milan Somers (1977), oprichter van Response Instituut, besefte op jonge leeftijd dat zijn negatieve zelfbeeld hem blokkeerde om het maximale uit zijn leven te halen. Hij was de regie kwijt en verdiepte zich uitgebreid in psychologische, filosofische en spirituele stromingen. Zo leerde hij hoe hij zijn diepste potentieel kon aanboren en ontplooien. De veranderingen die Milan onderging waren enorm en hij heeft er zijn missie van gemaakt anderen te leren volledig in hun kracht te staan, zodat ze het leven kunnen leiden dat ze willen leiden. Gestuwd door een krachtige innerlijke drijfveer zet Milan als trainer, coach, ondernemer én auteur, mensen aan tot topprestaties.

Toon aanbod