Verloren kinderen na de scheiding
Verloren kinderen na de scheiding

Verloren kinderen na de scheiding

Kinderen en ouders zijn de dupe

Auteur

Gerard Wouters

Spreker

Mike de Wolf

Speelduur

2 uur 24 min

€ 14,95

Beschrijving

Dit is een aangrijpend verhaal, maar wel met de nodige humor gebracht over wat je overkomt wanneer je als liefhebbende vader in de malle molen van een scheiding terecht komt en te maken krijgt met beschuldigingen, de Raad voor de Kinderbescherming, rechters onderzoeksbureaus en ronduit vijandige advocaten. Dit verhaal is echt niet uniek, maar nog nooit verteld omdat de meeste mannen die het meemaken zich doodschamen voor hun situatie. Niettemin wordt het tijd dat dit verhaal verteld wordt en dat de buitenwereld snapt wat er allemaal fout gaat tijdens deze processen en misschien dat er dan iets gaat veranderen in het belang van de kinderen? Het gevolg daarvan is minder scheidingen en minder leed voor de kinderen en hun ouders.

Gerard Wouters is tijdens dit proces uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied en heeft inmiddels al vele mensen mogen begeleiden in hun scheidingsproces, maar ook kinderen en volwassenen die als kind de dupe zijn geworden van een scheiding en het PAS Syndroom. Hij heeft van deze negatieve ervaring een positieve ontwikkeling gemaakt waardoor hij een autoriteit en inspiratiebron geworden is voor vele mensen die in deze situatie terecht gekomen zijn. Dit is zijn verhaal.

Details

Imprint

LuisterEffect

Uitgever

ClusterEffect - LuisterEffect

Publicatiedatum

30 december 2019

ISBN

9789462172449

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 24 min

Bestandsgrootte

198 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Gerard Wouters, de oprichter van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut is bekend van artikelen en interviews in ParaVisie, Frontier magazine, Paraview, Westerpost, van Burnout naar Burnin, Het Witte Weekblad, MeerRadio, Stardust Radio, ForYouTV en Eigen Baas van FNV Zelfstandigen.

Hij is auteur van Niranam Wijsheden, Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode, een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken. Hij oefent zijn praktijk al 22 jaar uit en geeft lezingen en workshops.

Meer auteur Gerard Wouters Bekijk alles

Zet je burnout uit en je depressie af
€ 17,95

Meer spreker Mike de Wolf Bekijk alles

Regisseer jouw eigen leven
€ 19,95