Luistervoorbeeld

Verloren kinderen na de scheiding

Auteur Gerard Wouters
Spreker Mike de Wolf
Speelduur 2u 24m 4s
€ 14,95

Beschrijving

Dit is een aangrijpend verhaal, maar wel met de nodige humor gebracht over wat je overkomt wanneer je als liefhebbende vader in de malle molen van een scheiding terecht komt en te maken krijgt met beschuldigingen, de Raad voor de Kinderbescherming, rechters onderzoeksbureaus en ronduit vijandige advocaten. Dit verhaal is echt niet uniek, maar nog nooit verteld omdat de meeste mannen die het meemaken zich doodschamen voor hun situatie. Niettemin wordt het tijd dat dit verhaal verteld wordt en dat de buitenwereld snapt wat er allemaal fout gaat tijdens deze processen en misschien dat er dan iets gaat veranderen in het belang van de kinderen? Het gevolg daarvan is minder scheidingen en minder leed voor de kinderen en hun ouders.

Gerard Wouters is tijdens dit proces uitgegroeid tot een autoriteit op dit gebied en heeft inmiddels al vele mensen mogen begeleiden in hun scheidingsproces, maar ook kinderen en volwassenen die als kind de dupe zijn geworden van een scheiding en het PAS Syndroom. Hij heeft van deze negatieve ervaring een positieve ontwikkeling gemaakt waardoor hij een autoriteit en inspiratiebron geworden is voor vele mensen die in deze situatie terecht gekomen zijn. Dit is zijn verhaal.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 30 december 2019
ISBN 9789462172449
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 24m 4s
Bestandsgrootte 198 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Gerard Wouters, de oprichter van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut is bekend van artikelen en interviews in ParaVisie, Frontier magazine, Paraview, Westerpost, van Burnout naar Burnin, Het Witte Weekblad, MeerRadio, Stardust Radio, ForYouTV en Eigen Baas van FNV Zelfstandigen.

Hij is auteur van Niranam Wijsheden, Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode, een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken. Hij oefent zijn praktijk al 22 jaar uit en geeft lezingen en workshops.

Toon aanbod