Luistervoorbeeld

Zet je burnout uit en je depressie af

Krijg een helder beeld van de werkelijke oorzaak en bevrijd jezelf ervan met behulp van de Taoïstische Niranam-filosofie
Auteur Gerard Wouters
Spreker Ron Peereboom Voller
Speelduur 1u 35m 30s
€ 17,95

Beschrijving

Gerard Wouters deed er 20 jaar onderzoek naar en kwam tot de conclusie dat het al in een veel eerder stadium misgaat. In deze jachtige tijd waarin niemand meer tijd voor elkaar heeft, krijgen kinderen niet de aandacht en waardering die ze nodig hebben. Er ontstaat daardoor een enorme “bewijsdrang” om erkenning en waardering die hun hele leven als volwassenen beheerst. Dit kan natuurlijk niet anders dan verkeerd aflopen. Het is ook niet zo gek dat werknemers die het beste presteren het eerste in een depressie of burnout terecht komen en vaak jarenlang thuis zitten met deze klachten. Dat kan echt anders!

In dit luisterboek de werkelijke oorzaak en vooral hoe je er vanaf komt zonder jarenlange therapieën.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 2 februari 2020
ISBN 9789462172463
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 35m 30s
Bestandsgrootte 131 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Gerard Wouters, de oprichter van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut is bekend van artikelen en interviews in ParaVisie, Frontier magazine, Paraview, Westerpost, van Burnout naar Burnin, Het Witte Weekblad, MeerRadio, Stardust Radio, ForYouTV en Eigen Baas van FNV Zelfstandigen.

Hij is auteur van Niranam Wijsheden, Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode, een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken. Hij oefent zijn praktijk al 22 jaar uit en geeft lezingen en workshops.

Toon aanbod