Luistervoorbeeld

Droomprinsen en echte jongens

Auteur Anne West
Voorlezer Ineke Luesink
Speelduur 5u 5m 42s
€ 14,95

Beschrijving

Kaja, Klarijn en Maren beginnen tegen hun zin aan een opleiding op de Oswald de Tragische School. Alle drie zijn ze om verschillende redenen naar deze school in Thoren gestuurd. Kaja omdat ze te jongensachtig is, Klarijn omdat ze niet goed genoeg is in haar moeders ogen en Maren omdat ze een te gevaarlijk leven leidt als dwergenactivist. Tot hun afschuw moeten de meiden een kamer delen terwijl ze het totaal niet met elkaar kunnen vinden.

Helaas gaat vanaf de eerste dag al alles anders dan verwacht. Als prins Michael van Thoren, die het schooljaar traditioneel opent, niet komt opdagen, is dat het begin van een spannend avontuur waar Kaja, Klarijn en Maren alle drie ongewild bij betrokken raken. Al snel blijkt dat ze elkaar nodig hebben om de prins te redden. Kunnen ze hun verschillen opzij zetten en samenwerken?

Anne West debuteerde met haar Fantasy jeugdboeken serie De Macht van het Zwaard. Daarna schreef zij nog meerdere jeugdboeken en romans. Met Droomprinsen en echte jongens keert ze terug naar twee oude liefdes: Fantasy en kostschoolverhalen.

Een heerlijk Young Fantasyverhaal.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect
Publicatiedatum 26 november 2019
ISBN 9789462172647
Taal Nederlands
Speelduur 5u 5m 42s
Bestandsgrootte 420 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Anne West

Toon aanbod