Luistervoorbeeld

De Laatste Profeet en de Giganten

Auteur Han Peeters
Voorlezer Sander Davids Blumink
Speelduur 10u 3m 8s
€ 18,95

Beschrijving

OrlandO van Straten (18 jaar) wordt door zijn biologische vader Kronos naar een verre planeet gestuurd om daar orde op zaken te stellen. Tijdens zijn missie dreigt de mensheid op aarde te worden aangevallen door de Giganten, reusachtige reptielen die staan voor het kwaad in het universum. Emile van Straten neemt de leiding van het OgenOOtschap weer op zich en met de hulp van zijn vriend Jonathan probeert hij de wereld voor het onheil te behoeden. Ze graven diep in de wereldgeschiedenis en komen uit bij het Oude Testament, waarin cryptisch staat beschreven wat er zich destijds werkelijk heeft afgespeeld. Dit luisterboek is het tweede deel uit de serie De Laatste Profeet en staat geheel op zichzelf, waardoor het niet noodzakelijk is het eerste deel beluisterd te hebben.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 2 juli 2020
ISBN 9789462173934
Taal Nederlands
Speelduur 10u 3m 8s
Bestandsgrootte 827 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Han Peeters
Han Peeters

Han Peeters (1961) is schrijver, schaker, golfer en zeiler. Schrijven en alles wat ermee heeft te maken is wat hem nu voornamelijk bezighoudt.

Han zegt over zichzelf: "Ik heb in mijn leven veel meegemaakt. Te veel om daar in een korte tekst weergave van te doen. Mijn verhaal is te vinden in mijn autobiografie Afscheidsboek. Als je dat boek gelezen hebt, dan weet je precies wie ik ben".

Toon aanbod