Luistervoorbeeld

Vage angst

Auteur Angelique van Dongen
Spreker Pamela van der Wal
Speelduur 5u 13m 41s
€ 16,95

Beschrijving

Anouk werkt met veel plezier in een bloemenwinkel, totdat de eigenaar meldt de zaak te verkopen. Zijn zoon gaat het overnemen. Anouk kent Lucas en heeft zo haar bedenkingen. Uiteindelijk kiest ze ervoor om er toch te blijven werken. De vriendin van Lucas, Nina, is erg jaloers en doet er alles aan om Anouk weg te pesten, en met succes. Anouk begint haar eigen zaak en ze ontmoet Timo, die als croupier in een casino werkt. Ze raakt gefascineerd door het gokken, maar ontdekt dat Timo er verslaafd aan is. Als er echt niet meer met hem valt te leven, besluiten ze dat hij opgenomen wordt in een afkickkliniek. Anouk wil voor zichzelf alles op een rijtje zetten. Ze gaat naar Andalusië waar haar voormalige baas woont. Daar ontmoet ze Lucas opnieuw.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 1 augustus 2020
ISBN 9789462174351
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 13m 41s
Bestandsgrootte 430 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Angelique van Dongen (1970) is geboren te Dongen. Op haar tiende is ze met haar ouders en broer naar Zundert verhuisd, om vervolgens 5 jaar later weer terug te keren naar Dongen. Na haar middelbare school is ze opleidingen in de gezondheidszorg gaan volgen. Na de opleidingen is ze moeder geworden van drie prachtige zonen. Al die jaren bleef ze parttime werkzaam in de gezondheidszorg.

Ze heeft in diverse settings gewerkt, en is sinds 2000 werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis. Ze werkt daar op een leerafdeling, wat inhoud dat ze samen met een aantal collega’s leerlingen begeleidt en coacht in hun leerproces.
Naast haar gezin en baan maakt ze veel tijd vrij om te schrijven, want dat is haar passie!

Toon aanbod