Luistervoorbeeld

Stukken Beter!

Auteur Angelique van Dongen
Spreker Lineke Sieben
Speelduur 5u 15m 9s
€ 16,95

Beschrijving

Annelie, 32 jaar, voldoet niet aan het ideaalbeeld van haar ouders. In plaats van het overnemen van het advocatenkantoor van haar vader, staakt ze haar studie. De laatste jaren werkt ze als postbezorger, heeft het naar haar zin en maakt van alles mee. Tijdens haar werk ontmoet ze Milo, wordt verliefd en met hem wil ze een mooie toekomst opbouwen. Een week voor de bruiloft krijgt ze van een anonieme afzender de boodschap dat zij niet Milo's enige liefde is. Annelie negeert het totdat ze één dag voor de trouwerij geconfronteerd wordt met de waarheid. Ze vlucht meteen weg uit Nederland, naar Madeira.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 19 maart 2021
ISBN 9789462176645
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 15m 9s
Bestandsgrootte 433 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Angelique van Dongen (1970) is geboren te Dongen. Op haar tiende is ze met haar ouders en broer naar Zundert verhuisd, om vervolgens 5 jaar later weer terug te keren naar Dongen. Na haar middelbare school is ze opleidingen in de gezondheidszorg gaan volgen. Na de opleidingen is ze moeder geworden van drie prachtige zonen. Al die jaren bleef ze parttime werkzaam in de gezondheidszorg.

Ze heeft in diverse settings gewerkt, en is sinds 2000 werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis. Ze werkt daar op een leerafdeling, wat inhoud dat ze samen met een aantal collega’s leerlingen begeleidt en coacht in hun leerproces.
Naast haar gezin en baan maakt ze veel tijd vrij om te schrijven, want dat is haar passie!

Toon aanbod