Luistervoorbeeld

Koen Kampioen gaat op kamp

Auteur Fred Diks
Spreker Job Schuring
Speelduur 45m 41s
€ 7,95

Beschrijving

Ik heb nieuws! Koens trainer Broekie zwaait met een brief. We gaan we over drie weken iets leuks doen. Wat dan? vraagt Koen. We gaan op voetbalkamp, zegt Broekie trots. Alle spelers beginnen te juichen. Wat tof, zegt Aukje. Wat gaan we daar dan doen? wil Koen weten. Veel spelletjes. Zwemmen. We gaan ook voetballen, vertelt Broekie. En er gaat ook nog iets spannends gebeuren...

Inhoud
Hoofdstuk: In de roos
Hoofdstuk: Wedden
Hoofdstuk: De nieuwe speler
Hoofdstuk: Enge vossen
Hoofdstuk: Arme deftige dame
Hoofdstuk: Superman en het bange spook
Hoofdstuk: Geheimpjes
Hoofdstuk: Actie

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 12 februari 2016
ISBN 9789462531284
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 45m 41s
Bestandsgrootte 42 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Fred Diks

Fred Diks (1955) is al zijn hele leven dol op voetbal. Hij woont in Hengelo Gelderland en heeft meer dan 25 jaar diverse voetbalclubs in Oost-Nederland getraind. Verder gaat hij elk weekend voor dagblad De Gelderlander op pad. Hij bezoekt dan voetbalwedstrijden en maakt een verslag voor in de krant. Ook houdt hij regelmatig interviews met voetballers.

Fred Diks is de apetrotse vader van vier kinderen en is supertrotse opa van Dejua, Yehdu, Zhé, Max, Oliver en Sylvie. Toen zijn zoon Alle nog bij voetbalclub Pax speelde, ging Fred vaak naar hem kijken. Alle beleefde veel avonturen, die hij voor een deel verwerkte in zijn boeken over Koen Kampioen.

In de Klavertjes Vier-serie zijn intussen al heel veel boeken over Koen Kampioen verschenen.

Ook bestaat er een special serie over Koen Kampioen voor lezers vanaf 9 jaar.

De kinderen van de (voormalige) gemeente Hengelo kozen Koen Kampioen in 2004 uit tot hun favoriete kinderboek. Koen Kampioen werd zelfs zo beroemd dat het Achterhoeks Bureau voor Toerisme in Hengelo Gelderland een pad naar hem heeft genoemd: het Koen Kampioen-pad. Bij ijsboerderij 't Riefel kun je het Koen Kampioen-pad, speciaal bestemd voor sportieve kids van 6 t/m 12 jaar, gaan lopen. Dat kan samen met je familie, met je voetbalteam of met je klas. Je krijgt er een sporttas met allerlei materialen mee. Die heb je onderweg nodig bij de elf verschillende (voetbal)spelletjes. Na afloop is er een verrassing voor iedereen. Je kunt kiezen uit veel verschillende smaken, maar Fred Diks vindt het Koen Kampioen-ijs het lekkerst.

Net als de Koen Kampioen-serie gaat ook Het Allesboek over Voetbal over zijn favoriete sport. Naast voetbal en het schrijven van kinderboeken heeft Fred Diks nog vele andere hobby's. Op vakantie gaan naar Frankrijk of Spanje met zijn hele gezin, vindt hij het allerleukste wat er bestaat. Verder is hij graag de oppas van Dejua, gaat hij elke zaterdagmorgen met zijn dochter Aukje hardlopen, kijkt hij graag naar actiefilms en houdt hij van uit eten gaan.

Toon aanbod