Luistervoorbeeld

Professor S. en het geheime dagboek

SerieProfessor S. deel 3
Auteur Erik Scherder, Fred Diks, Mariëlla van de Beek
Spreker Jurjen van Loon
Speelduur 2u 26m 9s
€ 10,99

Beschrijving

Derde en nieuwste deel in de professor S.-serie. Brian en Zhé willen geld verdienen voor een goed doel. Daarom ruimen ze de kelder op van Zhés opa - de bekende professor S. In een geheime kamer ontdekken ze een mysterieus dagboek en de overblijfselen van een meisje, dat ruim een eeuw geleden werd ontvoerd en vermoord.
Zhé krijgt een lumineus idee. Als ze met de raket terugvliegen naar het verleden, kunnen ze het meisje misschien op tijd bevrijden.
Brian, Zhé, professor S. en hondje Pavlov beleven spannende avonturen rond 1918. Kunnen ze het meisje en haar moordenaar op tijd opsporen? En komt de uitvinding van professor S. goed van pas?

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 22 april 2022
ISBN 9789021463360
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 26m 9s
Bestandsgrootte 134 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Erik Scherder

Erik Scherder (1951) is hoogleraar neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en hoogleraar bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Ard Schenk en Dick Swaab geeft hij lezingen door het hele land. Hij is bekend van de Universiteit van Nederland en van De Wereld Draait Door. Hij schreef de boeken Laat je hersenen niet zitten en Singing in the brain.

Toon aanbod