Luistervoorbeeld

Verwarring

Auteur Jeroen van Inkel
Spreker Ad Knippels
Speelduur 7u 40m 53s
€ 14,95

Beschrijving

Verwarring is de tweede thriller van Jeroen van Inkel, die debuteerde met Kortsluiting en dj is bij Radio Veronica. In Verwarring keert radio-dj en misdaadjournalist Vrank van Houten terug. Hij raakt betrokken bij het onderzoek naar een gezinsdrama. Vrank komt erachter dat de zaak anders in elkaar steekt dan op het eerste gezicht lijkt.

Jeroen van Inkel weet wederom zijn levendige fantasie en kenmerkende humor perfect te combineren in een spannend verhaal. Verwarring is een snelle thriller vol verrassende plotwendingen en met een vleugje maatschappijkritiek.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 11 juli 2015
ISBN 9789462531390
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 40m 53s
Bestandsgrootte 422 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jeroen van Inkel

Jeroen van Inkel (1961) begon bij piraat Radio Nova in Amsterdam en via Radio Decibel en radiogoeroe Lex Harding werd hij aangenomen bij Radio Veronica. Midden jaren ?80 was daar op vrijdagen (3 jaar lang) Curry & Van Inkel op het toenmalige Hilversum 3. Het middagprogramma Rinkeldekinkel werd geboren maar ging mee naar het commercieel geworden Hitradio Veronica en werd een ochtendshow. Na 13 jaar Veronica maakte Jeroen samen met Edwin Evers deel uit van het Radio 538 dreamteam. Na 4 jaar kreeg hij van Radio Veronica een 'offer he couldn't refuse' en keerde terug op het oude nest. Een gouwe ouwe zender lag hem toch niet zo heel erg bijzonder en toen op 1 september Q-music begon was 'een match made in Heaven' geboren. Positieve radio met een lach en een plaatselijk 'kippevel' is uiteindelijk de formule die Jeroen het beste ligt.
Jeroen van Inkel debuteerde in 2014 met Kortsluiting, met radio-dj en misdaadjournalist Vrank van Houten in de hoofdrol. Verwarring is zijn tweede thriller.

Toon aanbod