Luistervoorbeeld

Fien komt dat zien

Auteur Harmen van Straaten
Spreker Peggy Vrijens
Speelduur 1u 40m 48s
€ 7,50

Beschrijving

Stel je voor... je hebt zin in friet maar je hebt geen geld bij je Stel je voor... je hebt tegen je ouders gezegd dat je de hoofdrol hebt in een musical, maar dat is niet zo en vanavond komen ze kijken.
Stel je voor... je grote broer gaat naar de kermis en jij mag niet mee. Nou, daar weet Fien wel raad op hoor! Hoe ze dat voor elkaar krijgt? Fien, komt dat zien!

Inhoud
1. Oost west, thuis best
2. De weg kwijt
3. Altijd prijs
4. Een reuzenvrarken van marsepein
5. Flamengodansen
6. Palmpasen
7. Vervelen, friet en moorkoppen
8. Zo goed als nieuw
9. Lang leve Juliano
10. De duivenrace
11. Man gezocht
12. Een geluk bij een ongeluk
13. In de hoofdrol

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 5 mei 2016
ISBN 9789462532533
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 40m 48s
Bestandsgrootte 92 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Harmen van Straaten

Harmen van Straaten (1961) heeft zo’n 400 boeken geïllustreerd voor uitgevers in Nederland en in het buitenland. Hij maakt animatiefilmpjes, onder meer voor het programma Sesamstraat. Hij tekent vaak met aquarel; de contouren zijn dikwijls met pen of potlood gemaakt. Soms ook zijn de illustraties geheel met pen gemaakt. Zijn stijl is los en humoristisch.

Voor een aantal prentenboeken schreef hij zelf de tekst, bijvoorbeeld De liefste kusjes zijn voor jou (2001), Tim en de boot naar Timboektoe (2002), gevolgd door nog meer delen over Tim, en Ik heb van jou gedroomd vannacht (2002). Ook Eend en zijn vrienden Egel, Pad en Otter zijn inmiddels bekende kinderboekfiguren. Fien telt voor tien! (2004) is een bundel voorleesverhalen voor kleuters. Voor weer iets ouder is Het geheim van de smokkelbende (2005), dat verscheen in de serie ‘Het geheim’ van uitgeverij Leopold. Voor kinderen vanaf ca. 10 jaar is de serie detectives Kees & Ko detectivebureau, waarvan het eerste deel in 2006 verscheen. In 2003 verscheen zijn eerste (en tot nu toe enige) jeugdroman: Wonderland.

Van Straaten illustreerde onder meer veel boeken van Selma Noort, Vivian den Hollander, Anton van der Kolk en Marc de Bel. Ook illustreerde hij de herdrukken van de boeken over Saskia en Jeroen, over Lotje en over Erstjan en Snabbeltje van Jaap ter Haar en de serie ‘De Kameleon junior’ van Fred Diks.

Harmen van Straaten is een aantal keer bekroond voor zijn werk. In 2002 werd hem de grootste internationale prijs voor illustratoren toegekend: een Gouden Appel, voor Een opa om nooit te vergeten van Bette Westera.

Toon aanbod