Luistervoorbeeld

Wat ze naliet

Auteur T.R. Richmond
Spreker Peggy Vrijens
Speelduur 11u 26m 15s
€ 14,95

Beschrijving

Wie is Alice Salmon? Student. Journalist. Dochter. Houdt van nachten doorhalen. Haat deadlines. De jonge vrouw die is verdronken. Maar niet is vergeten. Iedereen laat een spoor achter. Maar dat is nooit het hele verhaal.

Wat ze naliet van T.R. Richmond is een must voor fans van Het kaartenhuis en Gone Girl. Toen de jonge vrouw Alice Salmon een jaar geleden verdronk, maakte die schokkende gebeurtenis veel los. In het nieuws, op internet, via e-mail en sms’jes, iedereen had het over haar en over wat er precies was gebeurd. Antropoloog Jeremy Cooke begint het leven van Alice aan de hand van dagboeken en blogs te reconstrueren. Dan blijkt dat Alice en haar dierbaren iets te verbergen hebben.

Het bijzondere aan Wat ze naliet van T.R. Richmond is dat deze thriller is opgebouwd uit onder andere dagboekfragmenten, blogs en brieven. De lezer kruipt in de huid van Jeremy Cooke en wordt zo meegezogen in het mysterie Alice.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 12 januari 2017
ISBN 9789462533646
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 26m 15s
Bestandsgrootte 628 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Wat een plezier om een thriller te lezen die zo ambitieus is en vol zit met emotie en spanning. Bravo!’ (Nicci French)

‘Elke maand verschijnt er wel een thriller die vergeleken wordt met Gone Girl… Deze keer klopt de vergelijking helemaal.’ (Marie Claire)

‘Wat ze naliet is een buitengewoon gedurfd boek.’ (The Guardian)

‘Een heerlijk hedendaagse kijk op de psychologische thriller.’ (The Daily Telegraph)

‘Verslavend.’ (The Sunday Express)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo T.R. Richmond

T.R. Richmond, pseudoniem van Tim Relf, is journalist; zijn artikelen zijn verschenen in lokale, regionale en landelijke media. Hij heeft in Londen, Newcastle en Cardiff gewoond voordat hij zich in Surrey vestigde met zijn echtgenote en twee katten.

Toon aanbod