Ann Sophia
Ann Sophia

Ann Sophia

Noblesse oblige

Nadat het kapitaal in de familiebank door verkeerde investeringen is verdampt moet de zorgeloos levende Ann Sophia Bentinck van Voorst tot haar grote frustratie in haar eigen levensonderhoud voorzien.

Auteur

Lucia Douwes Dekker

Spreker

Renee Postma

Speelduur

10 uur 4 min

€ 14,95

Beschrijving

Drie essentiële zaken voor geluk in dit leven zijn: iets te doen te hebben, iets om van te houden, en iets om voor te hopen. - Joseph Addison, Engels politicus, schrijver en dichter

Na haar vaders mededeling dat het kapitaal in de familiebank door verkeerde investeringen is verdampt, moet Ann Sophia Bentinck van Voorst tot haar grote frustratie in haar eigen levensonderhoud voorzien. Ze vindt een baan in een wereldvermaard hotel in Amsterdam, waar ze dagelijks geconfronteerd wordt met de blasée houding van gefortuneerde gasten. Haar puissant rijke vrienden nemen haar ‘werk’ nauwelijks serieus en haar ouders vertrekken naar Amerika. Ann Sophia’s bevoorrechte en zorgeloze leven waarin geld nooit een rol speelde, is plotsklaps veranderd.

Via zijn adviseur vraagt een zakenmiljonair Anns hulp om zijn familie te fêteren op een waar jetsetleven in de Mediterranée. Voor iedereen aan boord van het luxejacht de Mabruk III betekent de reis een confrontatie met bestaande zekerheden, niet alleen voor deze familieleden en de internationale crew. Ann Sophia’s adellijke opvoeding botst met die van de nouveau riche, met haar nieuwe liefdes en met de essentie voor het vinden van geluk.

Lucia Douwes Dekker nam de lezers al vaker mee ‘op reis’ in haar boeken. In deze vijfde roman vaar je mee op een luxe privéjacht langs de mooiste plaatsen aan de Middellandse Zee. Met de weelde aan boord, met aanblikken van idyllische kusten, mondaine havensteden als Nice, Cannes, Monte Carlo, San Remo en Portofino en de romantische eilanden Ibiza, Mallorca, Corsica en Elba.

Details

Imprint

Storytel Publishing NL

Uitgever

Storytel Publishing Netherlands NL B.V.

Publicatiedatum

28 november 2016

ISBN

9789462533684

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 4 min

Bestandsgrootte

830 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Lucia Douwes Dekker Bekijk alles

De geur van mijn land

De geur van mijn land

Lucia Douwes Dekker

€ 12,95
De terugkeer van Julia Caglieri

De terugkeer van Julia Caglieri

Lucia Douwes Dekker

€ 9,95