Luistervoorbeeld

Lola geeft zich bloot

Auteur Rachel Gibson
Spreker Karin Douma
Speelduur 9u 19m 58s
€ 14,95

Beschrijving

Als ex-lingeriemodel Lola Carlyle hoort dat een aantal zeer onthullende foto’s van haar rondzwerven op internet, duikt ze onder op het luxe jacht van vrienden om in de anonimiteit – en in de zon – te wachten tot het stof neerdaalt. Een goed plan, totdat op een dag Max Zamora aan boord klimt en het jacht claimt, hij werkt immers voor de overheid.

Gek genoeg vertelt Max de waarheid – hij was undercover, maar is ontdekt en dus is hij op de vlucht. Alsof deze situatie al niet moeilijk genoeg is, wordt hij nu geconfronteerd met een zeer boze, maar bloedmooie vrouw. Hij kent Lola uit de media – nauwelijks gekleed op covers van modebladen. Maar in levende lijve is ze nog mooier.

Lola is onweerstaanbaar, vanaf haar blonde hoofd tot de topjes van haar gelakte kleine teennagels. Max vindt haar sexy, prachtig... en ongelooflijk irritant. En dat zelfs voordat ze het jacht opblaast!

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 5 januari 2017
ISBN 9789462533905
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 19m 58s
Bestandsgrootte 769 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rachel Gibson

Rachel Gibson (1961) is een New York Times-bestsellerauteur van sensuele romans vol humor en pit. Ze schrijft chicklit, hedendaagse romantiek met een vleugje humor en ook nog eens met een flinke dosis erotiek er bij. Al sinds 1998, toen haar eerste roman gepubliceerd werd, is ze een bestsellerauteur en worden haar boeken wereldwijd verslonden. Als ze niet schrijft, gaat ze graag varen met meneer Gibson, of is ze op schoenenjacht.

Toon aanbod