Luistervoorbeeld

Verboden terrein

Auteur Rachel Gibson
Spreker Karin Douma
Speelduur 11u 3m 3s
€ 13,95

Beschrijving

Delaney en Nick zijn samen opgegroeid. Zij had als de geadopteerde dochter van de burgemeester een luxe leventje, terwijl hij, als de bastaardzoon, zelf in zijn levensonderhoud moest voorzien. Ze zijn water en vuur, maar ondanks de vele pesterijen, broeit er ook van alles tussen hen.

Als Delaney en Nick een passievolle nacht beleven, vlucht Delaney weg uit Truly, om pas tien jaar later terug te keren om de begrafenis van haar vader bij te wonen. Uiteraard is Nick ook van de partij, maar Delaney neemt zich voor binnen drie dagen weer te vertrekken. Hoe anders loopt het, als zij hoort wat haar vader in zijn testament heeft gezet. Een leuke erfenis ligt er voor haar, maar ook voor Nick, in het verschiet, máár dan moet Delaney een opgave die tien jaar na hun romance vrijwel onmogelijk lijkt te zijn.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 12 januari 2017
ISBN 9789462533912
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 3m 3s
Bestandsgrootte 911 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rachel Gibson

Rachel Gibson (1961) is een New York Times-bestsellerauteur van sensuele romans vol humor en pit. Ze schrijft chicklit, hedendaagse romantiek met een vleugje humor en ook nog eens met een flinke dosis erotiek er bij. Al sinds 1998, toen haar eerste roman gepubliceerd werd, is ze een bestsellerauteur en worden haar boeken wereldwijd verslonden. Als ze niet schrijft, gaat ze graag varen met meneer Gibson, of is ze op schoenenjacht.

Toon aanbod