Je leeft maar 1 keer
Je leeft maar 1 keer

Je leeft maar 1 keer

De 46-jarige advocaat Diego uit Rome bevindt zich in een midlifecrisis. Als je 46 bent en niemand kijkt meer naar je om – wat kun je dan doen? Diego besluit om andere mensen te gaan helpen en zet de mooiste plannen in gang.

Auteur

Fausto Brizzi

Spreker

Olaf Malmberg

Speelduur

7 uur 26 min

€ 14,95

Beschrijving

De originele titel van de humoristische en hartverwarmende roman Je leeft maar 1 keer is Si mi vuoi bene, letterlijk: als je van me houdt.

De 46-jarige advocaat Diego uit Rome bevindt zich in een midlifecrisis. Als je 46 bent en niemand kijkt meer naar je om – wat kun je dan doen? Diego besluit om andere mensen te gaan helpen en zet de mooiste plannen in gang: hij herstelt de ruzie tussen twee vrienden, helpt zijn beste vriend beroemd te worden en bezorgt zijn zoon een vriendin. Wat hij ook doet, alles heeft idiote gevolgen. Het leven lijkt steeds somberder te worden. Toch heeft elke miskleun uiteindelijk een verrassend resultaat.

Fausto Brizzi is een populaire Italiaanse tv-producer van bittersweet romantische comedy’s. Zijn debuutroman Honderd gelukkige dagen werd een bestseller en de rechten werden aan 21 landen verkocht. Je leeft maar 1 keer zal met zijn aansprekende thema’s weer vele harten veroveren.

Details

Imprint

Storytel Publishing NL

Uitgever

Storytel Publishing Netherlands NL B.V.

Publicatiedatum

28 juni 2017

ISBN

9789462534216

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 26 min

Bestandsgrootte

408 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Fausto Brizzi Bekijk alles

100 Gelukkige dagen

100 Gelukkige dagen

Fausto Brizzi

€ 14,99

Meer spreker Olaf Malmberg Bekijk alles

Aanbieding Hex

Hex

Thomas Olde Heuvelt

€ 14,99 € 7,49