Luistervoorbeeld

Je leeft maar 1 keer

Auteur Fausto Brizzi
Spreker Olaf Malmberg
Speelduur 7u 26m
€ 14,95

Beschrijving

De originele titel van de humoristische en hartverwarmende roman Je leeft maar 1 keer is Si mi vuoi bene, letterlijk: als je van me houdt.

De 46-jarige advocaat Diego uit Rome bevindt zich in een midlifecrisis. Als je 46 bent en niemand kijkt meer naar je om – wat kun je dan doen? Diego besluit om andere mensen te gaan helpen en zet de mooiste plannen in gang: hij herstelt de ruzie tussen twee vrienden, helpt zijn beste vriend beroemd te worden en bezorgt zijn zoon een vriendin. Wat hij ook doet, alles heeft idiote gevolgen. Het leven lijkt steeds somberder te worden. Toch heeft elke miskleun uiteindelijk een verrassend resultaat.

Fausto Brizzi is een populaire Italiaanse tv-producer van bittersweet romantische comedy’s. Zijn debuutroman Honderd gelukkige dagen werd een bestseller en de rechten werden aan 21 landen verkocht. Je leeft maar 1 keer zal met zijn aansprekende thema’s weer vele harten veroveren.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 28 juni 2017
ISBN 9789462534216
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 26m
Bestandsgrootte 408 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Ontspannen en luistert lekker weg
Fantastisch verhaal over hoe het leven ineens in kan storten, maar dit uiteindelijk heel positief blijkt te zijn. Gelijk ook 100 gelukkige dagen geluisterd wat ook zeker een aanrader is.
Over de auteur
Photo Fausto Brizzi

Fausto Brizzi (1968) is een Italiaanse scenarioschrijver, regisseur en producent van bitterzoete romantische tv-comedy’s. Zijn werk is vooral geliefd vanwege het onbetwistbaar Italiaanse levensgevoel en de sterke psychologische diepgang. Zijn debuutroman 100 gelukkige dagen – een grappig, wijs en ontroerend verhaal – zal de basis vormen van een grote publieksfilm.

Toon aanbod