Luistervoorbeeld

Hex

Auteur Thomas Olde Heuvelt
Spreker Olaf Malmberg
Speelduur 12u 35m 39s
€ 14,99

Beschrijving

‘Briljant en volstrekt origineel’ noemde Stephen King HEX van Thomas Olde Heuvelt. HEX is een razend spannende thriller. Wie er wordt geboren is gedoemd er tot zijn dood te blijven. Wie er zich vestigt komt er nooit meer weg. Het ogenschijnlijk pittoreske dorpje Beek is in de greep van de Wylerheks, een vrouw uit de zeventiende eeuw wier ogen en mond zijn dichtgenaaid. Zwijgend loopt ze door de straten en dringt ze de huizen binnen, nachtenlang staat ze aan je bed. Iedereen weet dat haar ogen nooit mogen worden geopend. Er wordt alles aan gedaan om haar aanwezigheid geheim te houden. Maar als een groep jongeren besluit viral te gaan met de heks, laat ze de moderne samenleving langzaam maar zeker afglijden naar middeleeuwse praktijken. En dan is de wraak van de Wylerheks nog niet eens begonnen...

Details

ImprintUitgeverij Luitingh-Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 16 maart 2017
ISBN 9789024578764
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 35m 39s
Bestandsgrootte 692 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Spannend
Wie gek is op Stephen King zal hier ook van smullen.
Over de auteur
Photo Thomas Olde Heuvelt

Thomas Olde Heuvelt (1983) is in selecte kring bekend als auteur van spannende boeken in fantastische sfeer. De in Nijmegen geboren auteur debuteerde op achttienjarige (!) leeftijd bij een kleine uitgeverij met de roman De Onvoorziene, twee jaar later gevolgd door het vuistdikke PhantasAmnesia.
Daarnaast verschenen er met regelmaat korte verhalen van zijn hand, in uiteenlopende bundels en tijdschriften.

Olde Heuvelt studeerde schrijven en vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, Amerikaanse literatuur aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en aan de University of Ottawa in Canada witchcraft en horrorfictie. Olde Heuvelt woont en werkt in 's Hertogenbosch.

Toon aanbod