Luistervoorbeeld

Echo

Auteur Thomas Olde Heuvelt
Spreker Maarten Smeele
Speelduur 19u 38m 29s
€ 14,99 € 7,49

Beschrijving

Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is schaars, het is er ongewoon stil, en als ze de vallei betreden bekruipt hen het onheilspellende gevoel dat ze niet alleen zijn.

Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Hij is verminkt en heeft zijn gezicht in het verband. Een moeizame revalidatie wacht, maar algauw beseft Nick dat het niet alleen het trauma van het ongeluk is dat hem achtervolgt. Er is iets in hem gewekt…

Details

UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 4 juni 2019
ISBN 9789024584796
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 19u 38m 29s
Bestandsgrootte 1079 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Thomas Olde Heuvelt

Thomas Olde Heuvelt (1983) is in selecte kring bekend als auteur van spannende boeken in fantastische sfeer. De in Nijmegen geboren auteur debuteerde op achttienjarige (!) leeftijd bij een kleine uitgeverij met de roman De Onvoorziene, twee jaar later gevolgd door het vuistdikke PhantasAmnesia.
Daarnaast verschenen er met regelmaat korte verhalen van zijn hand, in uiteenlopende bundels en tijdschriften.

Olde Heuvelt studeerde schrijven en vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, Amerikaanse literatuur aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en aan de University of Ottawa in Canada witchcraft en horrorfictie. Olde Heuvelt woont en werkt in 's Hertogenbosch.

Toon aanbod