Luistervoorbeeld

Predikant

SerieFjällbacka
Auteur Camilla Läckberg
Voorlezer Inge Ipenburg
Speelduur 14u 26m 50s
€ 15,95

Beschrijving

Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelijke skeletten te liggen. Bovendien vertonen de botten sporen van dezelfde zware en langdurige mishandeling als het lichaam van het laatste slachtoffer. Voor inspecteur Patrik Hedström is het duidelijk: de moorden houden verband met elkaar. Maar hoe?

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 17 juli 2017
ISBN 9789462534230
Taal Nederlands
Speelduur 14u 26m 50s
Bestandsgrootte 794 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Mooi, betrokken, vol humor en goed geschreven.’ (Viva)

‘Een echte pageturner.’ (Marie Claire)

‘Wederom een verbluffend, spannend verhaal dat tot in de details is uitgewerkt.’ (VT Wonen)

Over de auteur
Photo Camilla Läckberg
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg (1974) is van huis uit econoom maar werkt tegenwoordig als schrijfster. Haar misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck krijgen uitstekende kritieken en hebben hun weg gevonden naar een groot en internationaal lezerspubliek. In 2005 werd Läckberg in Zweden verkozen tot auteur van het jaar. In 2006 won zij de Zweedse Publieksprijs, de Folkets Litteraturpris. Een aantal boeken van haar zijn in Zweden verfilmd.

In enkele jaren tijd is Camilla Läckberg ook in Nederland uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. In Nederland en Vlaanderen zijn in totaal meer dan 550.000 exemplaren verkocht van de boeken van Läckberg.

Toon aanbod