Vrienden voor het leven
Vrienden voor het leven

Vrienden voor het leven

Als het roer helemaal om moet, kun je de hulp van je vrienden goed gebruiken. De hoofdpersonen uit 'Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)' en 'Daar heb je vrienden voor' keren terug in dit los te beluisteren vervolg.

Serie

Drie vrienden deel 3

Auteur

Astrid Harrewijn

Spreker

Peggy Vrijens

Speelduur

7 uur 47 min

€ 14,95

Beschrijving

De hoofdpersonen uit Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) en Daar heb je vrienden voor keren allemaal terug in dit los te beluisteren vervolg.

Voor lezers van David Nicholls en Graeme Simsion.

Een maand vakantie, misschien zelfs twee. Dat is wat Kiki, succesvol als handige intermediair in de kunstwereld, zich heeft voorgenomen als de spraakmakende tentoonstelling van Jeff Koons eindelijk opent in het Stedelijk. Maar de tentoonstelling ontaardt in een politieke rel, en in plaats van op een tropisch strand belandt Kiki in een achtbaan van gebeurtenissen waar ze geen grip op krijgt.

Ondanks de onvoorwaardelijke steun van haar vrienden en van de trouwe klusjesman, gaat het vanaf dat moment bergafwaarts met haar carrière. Wanneer ze uiteindelijk een tijdje van de radar verdwijnt in een afkick-kliniek, komt ze tot een verhelderend inzicht: ze leeft het leven te snel. Maar om dat te veranderen en the art of slow living écht te leren omarmen, is meer nodig dan goede voornemens alleen..

Details

Imprint

Rubinstein Audio

Uitgever

Storytel Publishing Netherlands

Publicatiedatum

4 oktober 2017

ISBN

9789462535152

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 47 min

Bestandsgrootte

428 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Peggy Vrijens Bekijk alles

Tante Wiebelteen gaat op reis
€ 7,99
De winter van Tante Wiebelteen
€ 6,99
Groot verdwijnboek

Groot verdwijnboek

Maarten Kuipers

€ 11,99
Hand in hand naar dromenland
€ 6,99