Luistervoorbeeld

Mijn 2e leven

Een waar gebeurd verhaal - helaas
Auteur Fausto Brizzi
Spreker Frank Rigter
Speelduur 3u 20m 7s
€ 14,95

Beschrijving

Mijn 2e leven van Fausto Brizzi is een warme, komische roman over liefde en over de moderne obsessie met gezond en verantwoord eten.

Als je trouwt met een veganistische vrouw kan dat vreemde gevolgen hebben. Je krijgt geen pizza salami meer, tiramisu of heerlijke Italiaanse vis. Je staat opeens groene sprietjes te knippen uit een balkonpotje. Haar dieet werkt je gewoon op de zenuwen! Rome lijkt op z’n kop te staan. Maar ja, je houdt van haar…

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 4 augustus 2017
ISBN 9789462535381
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 20m 7s
Bestandsgrootte 183 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Ik vond Mijn 2e leven een erg vermakelijk boek! Het vertelt het mooie liefdesverhaal van twee tegenpolen, die elkaar tegemoet proberen te komen voor de liefde.’ (Hey Mariek)

‘Door het beperkte aantal paginas en de luchtige schrijfstijl is dit een lekkere roman voor bij het zwembad of op het balkon.’ (Mediterranee)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Fausto Brizzi

Fausto Brizzi (1968) is een Italiaanse scenarioschrijver, regisseur en producent van bitterzoete romantische tv-comedy’s. Zijn werk is vooral geliefd vanwege het onbetwistbaar Italiaanse levensgevoel en de sterke psychologische diepgang. Zijn debuutroman 100 gelukkige dagen – een grappig, wijs en ontroerend verhaal – zal de basis vormen van een grote publieksfilm.

Toon aanbod