Luistervoorbeeld

Verborgen vrucht

Auteur Jeroen Guliker
Voorlezer Kevin Hassing
Speelduur 12u 15m 15s
€ 13,95

Beschrijving

Max Noordhoff is misdaadverslaggever bij een landelijk ochtendblad. Als zijn huwelijk met Daphne, een gedreven en succesvol advocate, strandt in sleur en ontrouw, stort hij zich vol overgave in het vrijgezellenleven. Het geluk lijkt Max weer toe te lachen als hij de twintig jaar jongere stewardess Anna Elzinga ontmoet. Ondanks het grote leeftijdsverschil worden ze smoorverliefd.

Na vijf fantastische jaren met Anna is Max klaar om nog één keer de gok te wagen, maar uitgerekend op de avond dat hij haar ten huwelijk wil vragen, slaat het noodlot toe en verandert zijn wereld in een hel. Max is vastbesloten om het mysterie dat hem zijn geluk heeft ontnomen te ontrafelen. Tijdens zijn zoektocht naar antwoorden ontdekt hij het ene na het andere verstikkende geheim uit het verleden van zijn naasten. Hij raakt verstrikt in een web van leugens, verlegt zijn grenzen en neemt langzaam afscheid van zijn normen en waarden. Balancerend op de rand van de afgrond leert hij de zelfkant van zijn bestaan kennen. Maar juist aan de rand van de afgrond bloeien de mooiste bloemen. Of toch niet?

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 27 juli 2017
ISBN 9789462537019
Taal Nederlands
Speelduur 12u 15m 15s
Bestandsgrootte 1010 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Houd deze Guliker in de gaten. Hier gaan we zeker nog meer van horen! ****’ (Hebban)

Over de auteur
Photo Jeroen Guliker
Jeroen Guliker

Als auteur is Jeroen Guliker (1966) een laatbloeier. Na ruim twintig jaar actief te zijn geweest in de evenementenbranche, besloot hij in 2007 het roer radicaal om te gooien. Een doos vol jarenlang opgespaarde aantekeningen vormde de belangrijkste reden dat hij voor het fulltime schrijverschap koos. Een kennis nam de doos mee naar huis, las de volgeschreven bierviltjes en andere kattebelletjes en kwam na een week terug met de mededeling dat er toch echt iets met al die aantekeningen moest worden gedaan. Een jaar later kwam Zeven Vrouwen Later uit.

Zelf noemt Guliker zijn eerste boek ‘een goed gelukte kwajongensstreek’, een baldadige uitspatting die uiteindelijk wél de basis zou leggen voor zijn schrijversbestaan.

Inmiddels staat de teller op zes boeken. Na de spannende roman Harde noten werd zijn thriller Verborgen Vrucht in 2012 door Crimezone.nl genomineerd voor de Crimezone Thriller Award als thrillerdebuut van het jaar. In 2013 verscheen de thriller Havana die werd opgevolgd door twee bundels vol columns en korte verhalen. Onder het motto ‘Niet voor tere zieltjes’ maakt de lezer kennis met een andere, soms harde, dan weer hilarische, kant van de schrijver.

Guliker neemt in geen van zijn boeken een blad voor de mond. Zijn stijl van schrijven kenmerkt zich door snelheid en modern taalgebruik. Inmiddels werkt hij aan zijn nieuwe thriller, die eind 2017/begin 2018 zal verschijnen.

Toon aanbod