Luistervoorbeeld

Schaduwkant

Auteur Randy Susan Meyers
Spreker Peggy Vrijens
Speelduur 12u 36m 47s
€ 14,95

Beschrijving

In Schaduwkant van Randy Susan Meyers is Madeline getrouwd met Ben, een slimme en charismatische advocaat. Ben heeft echter ook een andere kant: hij kan zomaar in razernij uitbarsten. Maddie kan niet voorzien wanneer of waarom Ben boos wordt, maar voor haar kinderen bewaart ze de vrede door op eieren te lopen als hij in de buurt is. Tot de regenachtige dag waarop Ben woest wordt en Maddie in het ziekenhuis belandt, vechtend voor haar leven.

Schaduwkant van Randy Susan Meyers is een aangrijpende roman over de schaduwkant van een huwelijk en de effecten van agressie door een echtgenoot. Dit verhaal - dat afwisselend wordt verteld door Maddie, Ben en hun veertienjarige dochter - weet op een zeldzaam zachte en subtiele wijze een onderwerp te belichten dat nog steeds een taboe is.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 16 juni 2017
ISBN 9789462537293
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 36m 47s
Bestandsgrootte 1039 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Randy Susan Meyers

Randy Susan Meyers (1952) is een Amerikaanse auteur en docent creatief schrijven. Ze debuteerde met Vleugellam (The Murderer’s Daughters). Haar tweede boek was Papieren kind (The Comfort of Lies). Meyers baseerde haar verhalen op haar eigen ervaringen als maatschappelijk werker van slachtoffers van huiselijk geweld.

Toon aanbod