Luistervoorbeeld

De jongen met de lege ogen

Lockwood en Co Deel 3
SerieLockwood en Co deel 3
Auteur Jonathan Stroud
Spreker Job Bovelander
Speelduur 10u 48m 37s
€ 14,99

Beschrijving

Lockwood & Co zijn terug in De jongen met de lege ogen, het derde deel in de serie van Jonathan Stroud. Origineel, heel erg spannend en vol humor, en voor iedereen die heeft genoten van Harry Potter, De grijze jagers en de boeken van Rick Riordan.

Lockwood & Co is misschien wel het kleinste, meest ongeorganiseerde bureau dat op geesten jaagt. Maar de medewerkers - Lockwood, Lucy en George - hebben talent. En ze hebben succes. In De jongen met de lege ogen krijgen de agenten te maken met een enorme geestenuitbraak die Londen in zijn greep houdt. Scotland Yard kan de bestrijding niet meer aan en de bevolking is doodsbang. De bron van dit kwaad lijkt zich schuil te houden in de ruïnes van een middeleeuwse kerker. Om de gruwelijke verschijningen te laten stoppen, moeten Lockwood, Lucy en George samenwerken. Met hun gehate concurrenten, en met elkaar. Kunnen zij hun persoonlijke vetes opzijzetten? Zal het ze lukken om de geesten te verjagen? De duistere waarschuwingen van de Fluisterende Schedel voorspellen iets verschrikkelijks...

Lockwood & Co #3

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 3 april 2018
ISBN 9789462538115
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 13 tot 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 48m 37s
Bestandsgrootte 891 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jonathan Stroud

De Britse Jonathan Stroud (1970) was van jongs af aan gefascineerd door fantasyverhalen. Hij begon op jonge leeftijd met schrijven. Hij studeerde Engelse Literatuur aan de Universiteit van York en werkte als redacteur in Londen. Ondertussen bleef hij schrijven en besloot uiteindelijk dat dat zijn werk zou zijn. Jonathan Stroud werd bekend met de Bartimaeus-serie, die in 35 talen werd vertaald en waarvan 6 miljoen exemplaren werden verkocht.

Toon aanbod