Luistervoorbeeld

De fluisterende schedel

Lockwood en Co Deel 2
SerieLockwood en Co deel 2
Auteur Jonathan Stroud
Spreker Job Bovelander
Speelduur 12u 10m 14s
€ 13,99

Beschrijving

Na het donker de bel luiden en wachten achter de ijzeren lijn.
Griezels en geesten pas op! Lockwood & Co is terug!

Dankzij hun spectaculaire succes met de Schreeuwende Wenteltrap is Lockwood & Co nu een van de meest gevraagde bureaus voor paranormaal onderzoek in Londen.

Hun nieuwe zaak begint op een geplaagd kerkhof, waar de ijzeren grafkist van een sinistere arts wordt opgegraven. Zoals gewoonlijk is Lockwood vol vertrouwen over de afloop. En zoals gewoonlijk gaat alles fout: er komt een huiveringwekkende geest vrij en er wordt een raadselachtig, magisch voorwerp uit de kist gestolen.

Anthony, George en Lucy moeten het object terugvinden voor de verwoestende krachten ervan worden ontketend. Het is een race tegen de klok waarbij ze op de hielen worden gezeten door hun gehate rivalen van Bureau Fittes. Lukt het ze het complot te onthullen?

De Fluisterende Schedel is het tweede deel in de Lockwood & Co-serie.

Lockwood & Co #2

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 3 april 2018
ISBN 9789462538139
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 13 tot 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 10m 14s
Bestandsgrootte 1003 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Stroud is geniaal! Zet maar op je need-to-read-lijst!' (Rick Riordan, auteur van de Percy Jackson-boeken)

'Met zijn bijzondere concept, een detective gecombineerd met paranormale horror en zijn abnormale, sterke karakters kan je niet anders dan dit boek mooi te vinden.' (***** Coffeendcookie.wordpress.com)

'Houd dat nachtlampje aan!' (**** StoriesbyBente.com)

'De fluisterende schedel is een Young Adult boek wat de rillingen over je rug zal doen laten lopen.' (**** 1/2 Zonenmaan.net)

'(...) boordevol zenuwslopende spanning en actie en humor halen de enge kantjes er soms wat af. Jonathan Stroud heeft met deze serie een sfeervolle en interessante fantasiewereld weten te creëren. Een echt bovennatuurlijk avonturenverhaal dat alleen maar smaakt naar meer.' (**** Hebban.nl)

'Veel goede plotwendingen omlijst door sarcastische humor. Het geheel doet alleen maar naar meer ontvangen.' (NBD Biblion)

'De Fluisterende Schedel is evenals zijn voorganger een heerlijk spannend en komisch boek voor liefhebbers van paranormale elementen en angstaanjagende gebeurtenissen.' (DeNachtvlinders.nl)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jonathan Stroud

De Britse Jonathan Stroud (1970) was van jongs af aan gefascineerd door fantasyverhalen. Hij begon op jonge leeftijd met schrijven. Hij studeerde Engelse Literatuur aan de Universiteit van York en werkte als redacteur in Londen. Ondertussen bleef hij schrijven en besloot uiteindelijk dat dat zijn werk zou zijn. Jonathan Stroud werd bekend met de Bartimaeus-serie, die in 35 talen werd vertaald en waarvan 6 miljoen exemplaren werden verkocht.

Toon aanbod