Luistervoorbeeld

De vlammende geest

Lockwood en Co Deel 4
SerieLockwood en Co deel 4
Auteur Jonathan Stroud
Spreker Job Bovelander
Speelduur 12u 0m 50s
€ 13,99

Beschrijving

De Vlammende Geest is het vierde deel van de griezelig spannende serie Lockwood & Co van Jonathan Stroud. De boeken zijn origineel, avontuurlijk en vol humor – voor iedereen die heeft genoten van Harry Potter, De Grijze Jager en de boeken van Rick Riordan.

Een stad die bedreigd wordt door geesten? Een kannibaal die opstaat uit de dood? Er is maar één team geestenjagers dat dit aankan… Lockwood & Co! Maar Lockwood & Co moet het zonder Lucy doen, die voor zichzelf is begonnen. En de geestenjagers hebben nogal wat te onderzoeken: monsterlijke handafdrukken op een raam, griezelige hakgeluiden uit een spookachtige keuken… en een raadselachtige, dreigende schaduw die over de begraafplaats van een klein dorp sluipt. In zijn spoor verrijzen de geesten uit hun graven… Het team heeft Lucy heel hard nodig – als ze tenminste bereid is terug te komen…

Lockwood & Co #4

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 30 juli 2018
ISBN 9789462538559
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 13 tot 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 0m 50s
Bestandsgrootte 990 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jonathan Stroud

De Britse Jonathan Stroud (1970) was van jongs af aan gefascineerd door fantasyverhalen. Hij begon op jonge leeftijd met schrijven. Hij studeerde Engelse Literatuur aan de Universiteit van York en werkte als redacteur in Londen. Ondertussen bleef hij schrijven en besloot uiteindelijk dat dat zijn werk zou zijn. Jonathan Stroud werd bekend met de Bartimaeus-serie, die in 35 talen werd vertaald en waarvan 6 miljoen exemplaren werden verkocht.

Toon aanbod