Luistervoorbeeld

Wat heb ik gedaan?

Auteur Amanda Prowse
Spreker Peggy Vrijens
Speelduur 10u 10m 6s
€ 13,95

Beschrijving

Kathryn is het ultieme voorbeeld van de perfecte echtgenote en moeder. Als je stiekem door de ramen van het gezellige huis gluurt, zie je een gelukkig gezin aan de keukentafel eten. Alle wereldse problemen zijn buitengesloten van deze tafel. Je wordt jaloers als je ze ziet zitten. Maar schijn bedriegt. Kathryn zit gevangen in een vreselijke droom. En ze heeft besloten er iets aan te gaan doen.

De romans van Prowse staan bekend om hun meeslepende verhaallijnen, karakters die je niet meer loslaten en verrassende wendingen. De liefhebbers van Meave Binchy en Katie Fforde mogen Amanda Prowse niet missen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 22 oktober 2017
ISBN 9789462538740
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 10m 6s
Bestandsgrootte 838 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Amanda Prowse

Amanda Prowse nam ontslag als management consultant en besloot full time te gaan schrijven. Haar eerste boek Poppy Day publiceerde ze zelf in oktober 2011 als e-book en werd al snel door een Engelse uitgeverij opgemerkt. Er werden in no time ruim 300.000 van verkocht. Het is de ambitie van Amanda Prowse verhalen te schrijven die de lezers weerhoudt het slaapkamerlampje uit te doen; het neerzetten van verhaallijnen en hoofdpersonen die de lezer in iedere stap wil volgen.

Toon aanbod