Luistervoorbeeld

Onverschrokken

Een idyllische plek op Bali, zes cursisten die hun angst te lijf gaan en één afschuwelijke gebeurtenis
Auteur Fiona Higgins
Spreker Peggy Vrijens
Speelduur 10u 44m 12s
€ 14,95

Beschrijving

Onverschrokken van Fiona Higgins is een adembenemende roman die niet alleen over angst gaat, maar ook over moed op het moment dat het erop aankomt. Van Higgins verschenen eerder Pas jij even op? en Weg van alles.

Zes mensen ontmoeten elkaar op het zonovergoten Bali om bij een flamboyante goeroe een cursus ‘Overwin je angst’ te volgen. Hun achtergronden zijn even divers als de dingen waar ze bang voor zijn, die variëren van angst voor vliegen, spreken in het openbaar, hoogtes, intimiteit, falen en de dood. Terwijl de groep de nodige uitdagingen moet doorstaan, groeien er warme vriendschappen en bloeit de liefde op. Maar een week vol zon en warmte slaat in één moment om wanneer het ondenkbare gebeurt: de groep belandt in levensgevaar en ieders moed wordt tot het uiterste getest.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 18 september 2017
ISBN 9789462539013
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 44m 12s
Bestandsgrootte 885 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Fiona Higgins

Fiona Higgins werkte jarenlang bij non-profitorganisaties in Australië alvorens ze voor langere tijd naar Bali vertrok. Tegenwoordig woont ze met haar man en drie kinderen in Sydney. Haar twee eerdere romans Pas jij even op? en Weg van alles verschenen eerder eveneens bij Ambo|Anthos uitgevers.

Toon aanbod