Luistervoorbeeld

IJskoud

Kan hij haar hart laten ontdooien?
Auteur Jennifer L. Armentrout
Spreker Donna Vrijhof
Speelduur 8u 17m 27s
€ 14,99

Beschrijving

In IJskoud komen friends without benefits Sydney en Kyler samen vast te zitten in een skioord. Ze kennen elkaar al van jongs af aan en zijn stiekem verliefd op elkaar. Dat willen ze alleen niet aan de ander laten merken. Maar nu ze nergens heen kunnen, kunnen ze ook niet meer vluchten voor hun gevoelens. Die stijgen al gauw tot temperaturen vér boven het vriespunt!

IJskoud van Jennifer L. Armentrout is een supersexy boek! We zijn wel wat van deze New Adult-auteur gewend qua sexy scènes, maar hier overtreft ze zichzelf. Ze is in Nederland vooral bekend van haar Wacht op mij-serie; met IJskoud (Engelse titel: Frigid) maakt ze een érg prettig uitstapje.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 29 maart 2018
ISBN 9789462539051
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 17m 27s
Bestandsgrootte 683 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauteur. Haar werk omvat young adult, new adult en paranormale romans.

Ze schreef onder andere de new adult serie Wacht op mij (oorspronkelijke titel Wait for you) en IJskoud. Behalve onder haar eigen naam schrijft ze ook onder het pseudoniem J. Lynn.

De young adult titel Don't look back werd in 2014 genomineerd als beste YA-fictie door de Young Adult Library Services Association.

Toon aanbod