Luistervoorbeeld

Zorgen voor het gezin

SerieMaj-trilogie deel 2
Auteur Kristina Sandberg
Spreker Peggy Vrijens
Speelduur 16u 25m 44s
€ 15,99

Beschrijving

Stockholm, 1940. Tomas is gestopt met drinken na een intensieve behandeling maar Maj weet dat de dreiging van een terugval altijd aanwezig is. Daarnaast overschaduwt de oorlog het dagelijks leven. Tomas wordt opgeroepen voor militaire dienst en Maj blijft alleen achter met haar kind. Ze blijkt opnieuw zwanger te zijn en tot overmaat van ramp overlijdt haar moeder, zonder haar kleinkind Anita ooit gezien te hebben. Om niet in te storten besluit Maj niet meer toe te geven aan haar gevoelens. Ze huilt niet op de begrafenis en zal koste wat het kost sterk zijn.

Maj-trilogie #2

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 5 april 2018
ISBN 9789462539365
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 16u 25m 44s
Bestandsgrootte 1354 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Dit tweede deel van de Maj-trilogie is een grootse vertelling over de sociaal hogerop geraakte Maj. Een bijna hypnotiserende vertelling over de veranderende rol van de vrouw in de twintigste eeuw.' (**** NRC Handelsblad)

'Zonder plot schrijven, en toch meeslepend. Dagelijkse beslommeringen in detail evoceren, boeiend en levendig. Dat is het geheim van de Zweedse schrijfster Kristina Sandberg' (**** NRC Handelsblad)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Kristina Sandberg

Kristina Sandberg (1971) groeide op in het noorden van Zweden en woont tegenwoordig in Stockholm. Ze is psycholoog en debuteerde in 1997 als schrijfster. Ze won o.a. de Augustprijs en de Svenska Dagbladet literatuurprijs voor de lijvige trilogie over Majs leven. Ze wordt wel de hedendaagse Virginia Woolf genoemd.

Toon aanbod