Luistervoorbeeld

Steenhouwer

SerieFjällbacka
Auteur Camilla Läckberg
Voorlezer Inge Ipenburg
Speelduur 18u 11m 13s
€ 14,95

Beschrijving

In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet in zee is verdronken. Inspecteur Patrik Hedström leidt het politieonderzoek. Hij kent het meisje: zijn vrouw Erica en Sara’s moeder Charlotte zijn vriendinnen. Tijdens het onderzoek komen mysterieuze zaken uit het verleden aan het licht. Maar hoe houden gebeurtenissen van tachtig jaar geleden verband met de dood van Sara?

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 22 december 2017
ISBN 9789462539860
Taal Nederlands
Speelduur 18u 11m 13s
Bestandsgrootte 999 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Läckberg voert langzaam de spanning op en verweeft heden en verleden op geniale wijze. Een ijzersterke whodunnit.’ (4 sterren in Veronica Magazine)

‘Avontuurlijk en meeslepend met veel oog voor psychologische en sociale achtergronden.’ (4 sterren in Opzij)

‘Prikkelend en vol herkenbare frustraties en emoties.’ (Viva)

‘Meeslepende Zweedse bestseller.’ (Midi)

Over de auteur
Photo Camilla Läckberg
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg (1974) is van huis uit econoom maar werkt tegenwoordig als schrijfster. Haar misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck krijgen uitstekende kritieken en hebben hun weg gevonden naar een groot en internationaal lezerspubliek. In 2005 werd Läckberg in Zweden verkozen tot auteur van het jaar. In 2006 won zij de Zweedse Publieksprijs, de Folkets Litteraturpris. Een aantal boeken van haar zijn in Zweden verfilmd.

In enkele jaren tijd is Camilla Läckberg ook in Nederland uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. In Nederland en Vlaanderen zijn in totaal meer dan 550.000 exemplaren verkocht van de boeken van Läckberg.

Toon aanbod