Luistervoorbeeld

Agile

Een mooi boek over hoe je een organisatie gezond, flexibel en fit maakt, boordevol tips, valkuilen en praktijkervaring
Auteur Rini van Solingen
Voorlezer Rini van Solingen
Speelduur 3u 58m 43s
€ 14,99

Beschrijving

Door verregaande digitalisering ondergaat onze maatschappij een fundamentele verandering en versnelling. Organisaties en mensen willen flexibeler werken en eerder tot resultaten komen. Andere manieren van denken en werken zijn daarvoor noodzakelijk.

Agile is hierdoor hard op weg om de meest gebruikte manier van werken te worden en voor de meeste vormen van samenwerking is agile inmiddels al het uitgangspunt. Je kunt agile vergelijken met fitheid: als team, afdeling of organisatie zo fit zijn dat je met alle omstandigheden kunt omgaan. Snel, vlug en wendbaar kunnen reageren op alles wat er maar op je pad komt. En laat dat nu net een heel belangrijke vaardigheid zijn in een tijd van digitalisering, disruptie en vliegensvlugge veranderingen. In Agile deelt agile-expert Rini van Solingen zijn kennis en ervaring en schijnt hij zijn licht op een aantal veelgemaakte fouten en misvattingen.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 26 maart 2019
ISBN 9789462550810
Taal Nederlands
Speelduur 3u 58m 43s
Bestandsgrootte 328 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Agile is door zijn holistische benadering en praktische inslag een must-read voor iedereen die zijn organisatie meer agile wil maken." (Leo van der Heijden, CEO Calvi Group)

"Eindelijk een praktisch en eerlijk boek over agile werken dat teruggaat naar de essentie en dat boordevol staat met concrete voorbeelden en praktische handvatten om de vele valkuilen te omzeilen." (Leon Bedaux, Director IT KPN)

"Dit boek is een aanrader voor zowel 'beginners' in agile maar ook voor degenen die al overtuigd zijn van het principe, maar moeite hebben om agile werken in hun organisatie echt van de grond te krijgen. (Daniel Ropers, CEO Springer Nature & voormalig algemeen directeur van bol.com)

Over de auteur
Photo Rini van Solingen
Rini van Solingen

Rini van Solingen is CTO bij Prowareness en hoogleraar aan de TU Delft. Hij is adviseur en coach op het gebied van Agile/Scrum projectmanagement en softwareontwikkeling, en leidt daarnaast het onderzoek en onderwijs over gedistribueerde softwareontwikkeling aan de TU Delft.

Toon aanbod