Luistervoorbeeld

Duw me weg, houd me vast

Auteur Vanessa Garden
Voorlezer Relinde de Graaff
Speelduur 6u 40m 17s
€ 15,95

Beschrijving

Na de zelfmoord van haar moeder is het leven voor de zeventienjarige Ruby verre van zorgeloos. Ze ontfermt zich over haar broertje en past op haar alcoholische vader. Tijd om tiener te zijn is er niet. Ruby kan de dood van haar moeder niet verwerken en het leven is een strijd. Tot ze Byron ontmoet. De jonge muzikant draagt zijn eigen demonen met zich mee. Toch laat hij zich door niemand voorschrijven hoe hij moet leven... of om moet gaan met de dood.

Hoe meer Byron voor Ruby gaat voelen, hoe meer hij beseft dat hij zijn eigen verleden onder ogen moet komen. Als Byron teruggaat naar zijn geboorteplaats, volgt Ruby hem en ontdekt wat hij al die tijd voor haar verborgen heeft gehouden. Kunnen ze samen het duister overwinnen - of is het beter om elkaar te laten gaan?

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 5 april 2019
ISBN 9789462550865
Taal Nederlands
Speelduur 6u 40m 17s
Bestandsgrootte 550 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Vanessa Garden

Vanessa Garden Een boeken verkoopster en Young Adult auteur. Voor Vanessa is er niets beters dan zich iedere dag binnen de spannende boekenwereld te begeven. Wanneer ze niet met haar klanten praat over de beste boeken die ze gelezen heeft of nieuwe karakters voor haar eigen boeken aan het casten is, brengt ze graag tijd door met familie en vrienden.

Toon aanbod