Luistervoorbeeld

Hart van glas

Boek 1 van de GAIA Trilogie
SerieGAIA Trilogie deel 1
Auteur Miranda Peters
Voorlezer Stephanie Julien
Speelduur 8u 19m 28s
€ 17,95

Beschrijving

Hester is nog maar zeven jaar oud als de auto waarin ze met haar familie zit slipt, over de kop slaat en in brand vliegt. Ze weet haar moeder en zusje te redden, maar haar vader niet en ze geeft zichzelf de schuld van het ongeluk. Het blijft een raadsel hoe het kan dat ze zelf geen enkel schrammetje heeft opgelopen.

Bijna tien jaar later lijkt ze een gewoon meisje. Ze doet het goed op school, heeft leuke vriendinnen en is populair bij de jongens. En dat wil ze graag zo houden. Behalve haar beste vriendin mag niemand weten wat Hesters geheim is: dat ze bovenmenselijke kracht bezit.

Dan ontmoet ze Siem en wordt ze voor het eerst in haar leven hopeloos verliefd. Alleen is niets wat het lijkt en beleeft Hester dingen waar ze nooit van heeft kunnen dromen - of misschien toch wel?

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 24 april 2019
ISBN 9789462550933
Taal Nederlands
Speelduur 8u 19m 28s
Bestandsgrootte 686 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Miranda Peters
Miranda Peters

Miranda Peters schreef als dromerig meisje van tien al verhalen met titels als De Wondervogel, De Droomwolk en De geheimzinnige Boom. Jaren later besloot ze die droom daadwerkelijk na te jagen toen ze in aanraking kwam met het YA Fantasy-genre. In 2015 begon ze aan de GAIA Trilogie. Deel 1, Hart van Glas, is vanaf februari 2018 verkrijgbaar.

Toon aanbod